Business

Det er en god ide at overveje at investere i SEO til jeres virksomhed.

Virksomhed

Lazzaweb

Adresse

Vestre Havnepromenade 1B, 3., 9000 Aalborg

Telefon

82 82 98 67

E-mail

kontakt@lazzaweb.dk

Webside

https://lazzaweb.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. juli

Webshop SEO – hvad er det?

Har I brug for webshop SEO til jeres virksomhed? Men er du ikke helt klar over, hvad det helt præcist dækker over, kan du blive klogere på, hvordan webshop SEO kan hjælpe din virksomhed frem.

Hvad er SEO?

Har du en webshop på nettet, er webshop SEO en uundgåelig del af din online strategi. Men hvad er SEO for en størrelse?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som vi på dansk kalder for søgemaskineoptimering. Det handler i helt korte træk om at optimere din hjemmeside, så den er så relevant som muligt for de brugere, der søger på nettet, så den er bedre end dine konkurrenters. På den måde vil du nemlig blive belønnet af Google med en bedre placering. Det er helt og holdent søgemaskinerne, som bestemmer, hvordan din hjemmeside skal ligge i de organiske søgninger.

Googles rankingsystem

Eftersom din webshop SEO er i hænderne på Google, er det derfor også deres hjerte, du skal nå ind til. Google placerer de tusindvis af hjemmesider ude fra forskellige kriterier. Det gælder blandt andet om, at din side har værdifuldt indhold for brugerne, at der er relevante søgeord, som brugerne søger på, og at de bliver på din side i stedet for at klikke sig væk med det samme.

Dertil gælder det om at bygge links ind til din side – såkaldt linkbuilding. Det er en måde at skaffe ’anbefalinger’ til din hjemmeside. For hvis en side linker ind til din, ser Google det netop som en form for kvalitetsstempel af din side. Og det vægter med i det samlede placeringsregnskab, når de eftertragtede pladser i toppen af søgefeltet skal fordeles. Det nytter nemlig ikke noget, at din side ligger på side tre og fire – for så er du så godt som ikke-eksisterende i brugernes bevidsthed.

Få professionel hjælp til din webshop SEO

Webshop SEO kan være en ordentlig mundfuld, og derfor er det også en god idé at skaffe professionel hjælp. Det kan være, du har brug for et dygtigt SEO bureau i Kolding eller et hvilket som helst andet sted i landet. Uanset hvad kan et erfarent SEO bureau hjælpe dig med at få en plads øverst på Googles podie.

Du skal dog være opmærksom på, at webshop SEO er et fortløbende arbejde, som skal optimeres og plejes undervejs, så du ikke bliver overhalet indenom af konkurrerende hjemmesider.