Business

En port er for mange en ideel løsning til garagen, der skærmer, giver sikkerhed og optimerer pladsen til biler eller eksempelvis et værksted.

Virksomhed

Novoferm

Adresse

Fynsgade 1, 6520 Toftlund

Telefon

+45 70 27 73 83

E-mail

mail@novoferm.dk

Webside

https://www.novoferm.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. marts

Vælg den rette garageport til dit behov

Hvilken type garageport, du skal vælge, er mange gange et spørgsmål om dine behov. Dog bør du kende til forskellige typer porte, så du kan vælge den rette garageport første gang.

En funktionel garageport

En funktionel garageport er en løsning, der spænder vidt og kan imødekomme individuelle behov og krav til størrelse og design. En funktionel garageport kan derfor være en løsning både for dig, der renoverer din gamle garage, eller som bygger en ny.

Du kan eksempelvis købe en garageport fra Novoferm, der er en af Europas førende leverandører til private. Her får du frihed til at vælge. Du kan frit overveje mange designs, da du altid får fleksibilitet og komfort.

En garageport kan fås som automatisk garageport, hvilket giver dig max kontrol og udnyttelse af din garageport takket være brugervenlig betjening.

Industrielle rulleporte

Industrielle rulleporte er en alternativ løsning, som måske falder i din smag, eller som passer ideelt ind hos dig. Du kan få rulleporte i aluminium og stål, der produceres efter dine individuelle ønsker, som samtidig lever op til gældende direktiver og standarder.

Rulleporte kan være visitkortet på dit hus, da design og klarlak-belægning skaber aluminiumsporte, der imponerer naboerne.

Industrielle rulleporte er oplagte til mange virksomheder inden for forskellige industrier. Ved denne løsning får du endnu bedre udnyttelse af pladsen, da rulleporten ikke “vipper” udad som en traditionel vippeport, hvilket optager plads foran porten.

En industriel rulleport har god varmeisolering, er støjsvag og kan også installeres med automatisk låsning. Disse kvaliteter gør blandt andet, at mange firmaer hvert år vælger denne løsning.

Sådan vælger du den rette garageport

Spørgsmålet for dig er nu, om du skal købe en funktionel garageport eller en industriel rulleport. Hvilket model der er ideel for dig, står måske helt tydeligt for dig allerede. Hvis ikke, kan du altid tage kontakt til eksempelvis Novoferm, der sidder parat til kyndigt og effektivt at guide dig.

En garageport er for både private og virksomheder en større beslutning. Derfor er det afgørende, at du får valgt den helt rette garageport. Brug derfor gerne tid på at sætte dig ind i de forskellige modeller, så du får en garageport, der vil matche dine behov og krav langt ud i fremtiden.