Business

En udklædningsfest er en sjov og anderledes måde at holde en fest på.

Virksomhed

Billig Billy

Adresse

Hagensvej 16, 9530 Støvring

E-mail

webshop@billig-billy.dk

Webside

https://billig-billy.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. august

Tyrolertøj til den perfekte tyrolerfest

Den behøver ikke nogen speciel anledning, men du kan også bruge en rund fødselsdag som en god anledning til at invitere til en gennemført udklædningsfest. Skal du holde en vaskeægte tyrolerfest? Så har du brug for tyrolertøj til mænd og kvinder.

Hvordan skal din udklædning se ud?

En tyrolerfest kræver det helt rigtige tyrolertøj. Men hvordan skal din udklædning se ud? Tyrolertøj afhænger naturligvis af, om det er udklædning til mænd eller kvinder.

For mænd er de famøse lederhosen helt uundværlige, hvis du vil have det helt rigtige look. Under dine lederhosen skal du bruge en hvid skjorte, der gemmer sig under de obligatoriske seler i bukserne. Hertil må du ikke glemme en tyrolerhat – gerne med en lille påsat fjer i. De findes i et utal af farver. Og det er helt op til dig, hvilken farve du helst vil have.

Skal du klæde dig ud med tyrolertøj som kvinde, skal du på udkig efter flotte tyrolerkjoler til udklædning. Tyrolerkjoler kaldes for dirndl og er sammensat af en kortærmet kjole med pufærmer og et kort korsageskørt uden på. Dem kan du få i forskellige farver og med tern. Du kan også som kvinde sætte en tyrolerhat som prikken over i’et på dit kostume. Men du kan også gå efter et vaskeægte ”Heidi”-look med en lys paryk med fletninger.

Glem ikke pynten

Står du selv for festen, må du ikke glemme pynten og omgivelserne. Det sætter den helt rigtige stemning og de helt rigtige rammer omkring festen, så den føles helt autentisk.

For at give den helt rigtige atmosfære kan du opsætte lange træborde med rød og hvid-ternede duge og kunstige blomster som pynt. Sæt gerne lange træbænke op som siddepladser for at give autenticiteten ekstra pondus. Har du udstoppede dyr, vil det bare give endnu mere til de helt perfekte tyrolerrammer.

Glem ikke at servere øllene i store tunge krus, hvor der er plads til rigelig væske – helt i Oktoberfest-ånden.

Arranger tyroleraktiviteter og -sjov

Selve fest, tyrolertøj og stemning er sjov nok i sig selv. Derfor kan du alligevel godt arrangere lidt underholdning til dine gæster.

Det kan eksempelvis være en musikquiz med tysk og østrigsk slagermusik, en jodle-konkurrence eller måske tovtrækkeri for de stærke gæster. Mulighederne er mange, og du har helt frie tøjler til at arrangere sjove tyroleraktiviteter til din fest.