Business

Et gammelt ordsprog siger, at forandring fryder, hvilket man bør lytte til.

Virksomhed

Fjerrenseriet

Adresse

Østergade 24, 9800 Hjørring

Telefon

98 92 14 81

Webside

https://fjerrenseriet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. juli

Trænger du til en forandring?

Du vågner op en dag. Du er fortvivlet, men du ved ikke helt hvorfor. Det eneste du kan mærke er, at der godt snart må ske noget nyt. Når folk netop snakker om, at der gerne må ske noget nyt, så har du altid undret dig lidt over, hvad det egentligt indebærer - lige indtil i dag. For i dag kan du mærke det selv.

Du er træt af at se på de samme ting hver eneste dag. Det samme gamle sengetæppe, det samme brugskunst, alt er simpelthen bare det samme, og det er blevet kedeligt. Det er her, man bør lytte til det gamle ordsprog, der lyder, at forandring fryder, for det er netop, hvad det gør. Den følelse du står med lige nu, behøver ikke blive ved, for det kræver nemlig ikke særlig meget, før du kan mærke glæden ved at lave lidt om på tingene.

Forandring fryder

Hvis du går og pønser på at lave lidt om i tingene i dit hjem, så kan du med fordel starte med at skille dig af med de ting, som du ikke længere gider have. Du kan måske give dem til en god veninde eller til en genbrug, så andre også kan få glæde af dem og få lov til at mærke, at forandring fryder.

Det kan eksempelvis være, at du har haft den samme gamle og slidte morgenkåbe i adskillige år, som du fik af din mormor i tidernes morgen, og som du nu har svært ved at skille dig af med, selvom du ikke længere kan lide den. En morgenkåbe må gerne være lækker og blød, og derfor kan du med fordel anskaffe dig en ny af dem.

Måske er du også træt hver eneste morgen, når du skal i bad, for der hænger det samme hæslige badeforhæng, der altid har været i lejligheden, og som du aldrig har taget dig sammen til at erstatte. Hvis det er noget af det første, du møder om morgenen, så kan det være en god ide at få dig et nyt badeforhæng, så du starter dagen lidt bedre ud. Det er nemlig de små forandringer, der gør, du kan føle, at der er sket noget nyt.

Nogen gange kan det også blot være en udskiftning af de farver, som du ser hver dag, der kan være nødvendige at genoverveje. Hvis du har mange ensfarvede håndklæder, så kan det være en god ide at anskaffe dig nogle nye håndklæder i en farve, som er helt anderledes fra de andre, og som måske endda også fremstår lidt mere frisk. På den måde kan en lille ting som nye håndklæder være med til at skabe en stor forandring.

Små ting kan gøre en stor forskel

Der skal altså dermed ikke ret meget til, før man kan slippe af med følelsen af, at der skal ske noget nyt. Ved blot at foretage lidt forandringer i dit hjem, så vil du hurtigt komme til at mærke, hvor stor en indflydelse det har på din daglige trivsel, og hvor meget det betyder for dit humør også.

Der er ingen grund til at nøjes med noget, når man kan anskaffe sig nye ting til rundt omkring i hjemmet og pludselig mærke en betydelig forandring - en forandring, der altså fryder.