Business

Nogen gange kan dét at gå opdagelse i ens eget land ende med at være noget helt specielt.

Virksomhed

Minifinans

Adresse

Bredgade 75, 1260 København K

Telefon

71718888

E-mail

kontakt@minifinans.dk

Webside

https://minifinans.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. september

Tag til hovedstaden til sommer

Når ferien er ved at være over Danmark, så tager de fleste til udlandet. Det er der også rigtig mange gode grunde til at gøre, da du finder lækre strande, spændende byer og interessant kultur i mange af verdens lande. Man skal dog huske på, at vi også har utrolig flotte og unikke steder i Danmark, som er et besøg værd til enhver tid. Vi snakker selvfølgelig om vores hovedstad; København.

3 spændende oplevelser i København

Selvom København ikke er så langt væk som for eksempel de spanske strande eller de græske øer, så rummer det stadig utrolig meget kultur, og skulle du have brug for et lån med henblik på at have råd til et lækkert hotel tæt på midtbyen, så kan du låne penge til præcis det ved at vælge MiniFinans.

Tivoli er et unikum

Det er ikke unormalt, at folk kommer fra nær og fjern for at prøve tivoli. Forlystelserne er sjove, omgivelserne er flotte og interessante, og der er en overflod af sjov og spas for både voksne og børn. Se de flotte haver, mærk suset fra Dæmonen og få et overblik fra Det Gyldne Tårn.

Cykl igennem byens gader - helt ud til Christiania

Københavnerne cykler næsten alle steder, når de ikke tager metroen. Det betyder dog ikke, at trafikken er på et minimum i centrum. Tværtimod. Det er derfor en god idé at leje nogle cykler. Her kan I med fordel cykle ud til Christiania, hvor en del turister fra nær og fjern flokkes for at se Pusher Street - eller hvad der er tilbage af det.

Tag ned til Nyhavn, eller vær’ kulturel på Nationalmuseet

København er meget mere end blot flotte gågader, storbyliv og royale haver. Skulle du være den mere kulturelle type, der elsker museer, så har København også seværdighederne for dig. Her er alt fra Glyptoteket til Nationalmuseet, som du kan fordrive tiden med.

Og selvfølgelig den lille havfrue

Hvis du kan komme til for turister, der forsøger at tage et snapshot med den populære og velkendte havfrue, så er dette også et must, når man er i København. Hun har det med at miste hovedet en gang i mellem, så hvis I er uheldige, bliver det et meget forstyrrende billeder, som I får med hjem.