Business

Det er vigtigt at værne om parforholdet og dette kan vise sig at være ret svært, hvis man aldrig får tid til at være sammen på tomandshånd eller ikke tager sig tid til at komme væk fra hverdagen.

Virksomhed

Hotel Lisboa

Adresse

Søndergade 248, 9900 Frederikshavn

Telefon

98 42 21 33

E-mail

info@lisboa.dk

Webside

http://lisboa.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. februar

Tag en forlænget weekend i Nordjylland

Det kan være en virkelig god idé, hvis man tager et weekendophold engang imellem, så man kan genfinde gnisten og få sig nogle nye oplevelser sammen. Dette er noget, som man bør overveje at gøre i Nordjylland omkring Frederikshavn og Sæby, fordi området har så meget at tilbyde.

Kom tilbage til naturen og den hyggelige by

Det er ikke ofte, at vi tager os tid til at komme væk fra hverdagen, så når vi gør, så skal vi også helt væk. Derfor kan det være attraktivt for mange, hvis de tager hen til et sted, hvor de kan komme tilbage til naturen eller arbejde med hobbyen på golfophold.

I Frederikshavn og Sæby kan man opleve havet i sin ærefrygtindgydende skønhed og opleve den ægte jyske stemning, hvor tingene ikke går helt så hurtigt og alle lever lidt langsommere. Det er lige præcis dét, som gør det til et bedre alternativ end så mage andre steder.

Hvor skal vi bo?

Dette er som regel det helt store spørgsmål, fordi det kommer til at have stor betydning for, hvordan oplevelsen kommer til at være. Når man vælger at tage væk fra sit hjem for at opleve Jylland, så skal man også holde oplevelsen oprigtigt jysk. Derfor kan man med fordel lede efter steder, som tilbyder gode danske retter i køkkenet, uden at det bliver kedeligt og måske vælge et familiejet hotel, så man får det med. Et familiejet hotel er et sted, hvor de bliver nødt til at gå op i tingene. Du kan med fordel tjekke Hotel Lisboa i Frederikshavn ud, hvis du leder efter et skønt lille sted.