Business

Når du en dag skal ud og købe en ny computer, vil du som oftest, som så mange andre, vælge at kigge efter en ny bærbar computer.

Virksomhed

Datamarked ApS

Adresse

Østre Fælledvej 16, 9400 Nørresundby

Telefon

70400010

E-mail

salg@datamarked.dk

Webside

https://www.datamarked.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. juni

Står du og skal bruge en ny computer?

De bærbare computer er blevet rigtig populære gennem årene, nok fordi de er lette og transportable. Men det kan faktisk stadig have sine fordele at have en stationær computer. Denne bliver hurtigt valgt fra, fordi den er langt mere bundet end en bærbar og kun kan bruges et sted. Dog har den så nogle andre fordele.

Hvorfor vælge en stationær computer?

Det kan til tider være en fejl at vælge en stationær computer fra, så hurtigt som mange gør. Det skyldes blandet andet, at en stationær computer giver dig mulighed for at få en meget større skærm end ved en bærbar. Sådan så du let kan have et overblik over flere programmer på en gang. En anden fordel er, at de ofte har langt mere kraft. De har mulighed for at trække langt større programmer. Det er for eksempel også derfor gamere benytter stationære computere frem for bærbare. Men det ikke kun til spil, at stor computerkraft er en fordel. Det er det også ved andre tunge programmer, som programmer der arbejder med beregninger og design.

Køb den brugt

Blot fordi du har besluttet dig for, at det er tid til en ny computer, behøver det ikke betyde, at det skal være dyrt. Heller ikke selvom du måske gerne vil have en stationær computer med stor kraft. I dag har du nemlig gode muligheder for at købe den brugt. Den brugte PC vil ofte være langt billigere end en helt ny, men ofte have nogenlunde de samme egenskaber. Selvfølgelig sker der en udvikling en gang imellem, men det er ikke, fordi det er helt vildt meget, der ændres fra model til model.