Business

Måske du allerede kender til begrebet staycation?

Virksomhed

Jambo Feriepark

Adresse

Solvejen 60, 9493 Saltum

Telefon

98 88 16 66

E-mail

info@jambo.dk

Webside

https://www.jambo.dk/forside.aspx

Annonce Virksomhedsprofil - 28. august

Spar penge og hold ferie hjemme i campinghytter i Nordjylland

Staycation går slet og ret ud på, at man holder ferie hjemme - om det så er at blive hjemme og tage på udflugter eller blot at holde ferie inden for landets grænser, er det en populære ferieform. Og det er der flere grunde til. For det første er det en billig løsning, og for det andet er vejret i Danmark om sommeren ofte så skønt, at man slet ikke har lyst til at rejse fra det.

Hvis I gerne vil blive i Danmark, nyde det gode vejr og spare lidt penge på feriekontoen, er der mange muligheder, og herunder har vi samlet et par af de bedste forslag såsom vandreture, mens også campinghytter i Nordjylland er hygge for hele familien.

Tag på camping

Når du hører camping, tænker du nok, at det er sådan noget, dine bedsteforældre gør. Men der kan du godt tro om igen, for camping er langt fra kun for pensionister. Og særligt for børnefamilier kan camping være en helt fantastisk ferieform.

Ungerne får nemlig lynhurtigt en masse nye legekammerater, og hvem ved - måske mor og far også får tid til at være sociale, når børnene render rundt på legepladsen? På mange af de danske campingpladser er der et væld af aktiviteter, for både store og små - minigolf i Nordjylland er for hele familien, og her kan I få mange gode timer til at gå.

Kom ud i naturen

Er I vilde med at komme ud i naturen? Så har Danmark faktisk rigtig meget at byde på. Så pak tasken, tag teltet under armen og begiv jer ud i dejlige sommer-Danmark. Det kan nemt lade sig gøre både med og uden børn, og I kan planlægge jeres tur alt efter, om der er børn med eller ej.

I kan tage på cykelferie, hvor børnene også sagtens kan være med, så længe I ikke insisterer på at cykle en hel etape om dagen. Har I mindre børn, kan bilen pakkes, og så kan I køre lige derhen, hvor I har lyst. Vil I gerne slippe for at slæbe telt med? Så findes der i Danmark mange shelterpladser, hvor I kan sove.

Er det en vaskeægte voksenferie? Så kan I planlægge en længere tur eller måske gå Camønoen rundt?

Leg turist i jeres egen by

Hvis I bor i en af de større byer, er der garanteret stadig en stor del af jeres by, I aldrig rigtig har udforsket? Det samme gælder garanteret for jeres lokalområde, hvis I bor uden for byen eller i en mindre by.

Planlæg en masse ture og opdag, hvad jeres lokalsamfund har at byde på - I bliver garanteret positivt overraskede.