Business

Der er flere faktorer, man bør overveje, når der skal findes nye døre til huset.

Virksomhed

Online Døre

Adresse

Kampesmose 34, 6070 Christiansfeld

Telefon

+45 75 57 58 45

E-mail

info@online-doere.dk

Webside

http://www.online-doere.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. marts

Skal du have nye indvendige døre i huset?

Det kan være, at du er i gang med et renoveringsprojekt, hvor du skal have skiftet nogle døre ud i hjemmet og derfor leder efter nogle moderne døre, der kan erstatte de gamle udslidte døre. Det kan også være, at en af dine døre er gået i stykker og du bare skal have dun udskiftet.

Uanset grunden, så skal du have fundet nogle døre, hvor du kan få dem billigt i god kvalitet. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilken dør der passer bedst ind, og om man skal have dem i specielle mål eller ej.

Danmark og Finland

Det kan virke lidt underligt at nævne Danmark og Finland, når man snakker om døre, men det er der en særdeles god grund til. Disse navne er nemlig navnene på nogle af de mest populære døre lige for tiden og de kan give hjemmet en dejlig atmosfære, fordi trædøre bare giver noget specielt.

Forskellen på de to døre er, at udseendet varierer, hvor Danmarksdøren ligner et Dannebrog af design, så har Finlandsdøren detaljer på midten af døren, og den ligner ikke et flag. Disse to døre passer godt ind i et Skandinavisk hjem, og i særdeleshed passer træsorten fyr rigtig godt ind i tiden på grund af sit lyse udseende, og at man kan lade den male, hvis man gerne vil have en helt hvid dør.

Mål og forhandler

Man bør altid sikre sig, at man får døre i de rigtige mål, så man rent faktisk kan bruge sine nye døre. Derfor bør man lige finde et målebånd frem og måle de døre, man har, så man er sikker på at få noget, der giver mening og som kan bruges.

Når det kommer til forhandleren, så er der mange som overser internettet som en mulighed, fordi man ikke kan se dem. Det er dog en dårlig idé, da man tit kan få dem billigere, og hvis man ved hvilke mål, man skal have dem i, så er det jo lige meget, hvor døren kommer fra, så længe den passer. Derfor har vi fundet en forhandler, hvor du kan få de mest populære dørtyper ganske billigt i mange forskellige mål.