Business

Blomsterudbringning gør det nemt og enkelt for dig at gøre en anden person glad. Nu kan du kun med et par klik bestille en køn blomst og sende den ud i verdenen til en, der fortjener det.

Virksomhed

Bloomit

Adresse

Hjallesevej 73, 5230 Odense M

Telefon

35 85 80 12

E-mail

info@bloomit.dk

Webside

https://www.bloomit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. maj

Send en buket glæde til de vigtige mennesker i dit liv

Blomster er altid en god gave at give, fordi de kan fortælle ting, som vi ikke selv kan sætte ord på. De er derfor den perfekte gave at give uanset anledningen. Faktisk er blomster så gode som gaver, at man ikke behøver en anledning for at give blomster.

Et eksempel på en god blomsterleverandør er odenseanske Bloomit. Bloomit er en blomsterbutik med mere end 10 år på bagen, og ejerne af Bloomit har har dybe rødder i blomsterbranchen og ved, hvad der skal til for at gøre verdenen bedre med naturens egne mirakler.

Blomsterlevering gør det nemt at sprede glæde

Udbringning af blomster er ikke en sær gimmick, som kun mennesker med meget dybe lommer gør brug af. Det er en service, som masser af mennesker bruger for at sende lidt blomsterglæde ud i verdenen.

Selvfølgelig er det altid lækkert at kunne gå ind i en blomsterforretning og udpege lige netop den blomst eller buket, som din modtager skal have. Men realiteten er den, at de fleste mennesker har arbejde, børn og andre forpligtelser, som de er nødt til at prioritere, og så kommer blomsterkøbet hurtigt langt ned på listen.

Det koster heller ikke en bondegård at købe blomsterlevering, og derfor er der mange, der vælger denne løsning, når de gerne vil overraske nogen, selv om tiden er knap.

Levering næste dag – og nogle gange i dag

Når du køber levering af blomster, kan næsten alle florister garantere, at din blomst kan blive leveret næste dag. De fleste florister kan også hjælpe dig med at sende blomster til udlandet, men som oftest tager det længere tid at få det gjort, fordi der er mere administrativt arbejde, der skal ordnes, når det drejer sig om ordrer til udlandet.

Har du et akut behov for at sende blomster ud i dag, så kan det hos nogle blomsterforhandlere også lade sig gøre at sende blomster ud samme dag. Det er ikke alle, der tilbyder denne service, men Bloomit kan grundet butikkens store netværk af florister landet over.

Her kræver det dog, at du er ude i god tid med din ordre, og jo tidligere du lægger den, jo større er chancen for, at din ordre kan blive bragt ud i dag. Hvis du for eksempel laver en bestilling kl. 17, så har blomsterhandleren ingen chance for både at binde din buket og sende den ud med kurér.

Derfor er det altid en god idé, at du ringer til butikken først for at forhøre dig, om din forespørgsel kan lade sig gøre. Men det er et godt alternativ at have i baghånden, hvis nu for eksempel din brudebuket er blevet beskadiget ved et uheld på din store dag, eller du har glemt at købe din kærestes fødselsdagsgave.

Altid friskhedsgaranti på blomster

Bloomit har et kæmpe netværk af samarbejdspartnere, som blomstervirksomheden har skabt gennem dens mange år i branchen. Det betyder, at Bloomit har haft mange år til at finde de bedste blomsterbutikker i Danmark, og for dig som kunde betyder det, at dine blomster og buketter altid bliver behandlet af professionelle florister med mange års erfaring. Du kan derfor være sikker på, at du altid får friske og smukke blomster, når du bestiller fra Bloomit.

Vi giver blomster i med- og modgang

Men blomster pynter ikke kun i hverdagen, for faktisk giver og modtager vi også tit blomster til højtider og mærkedage. På mors dag vil alle børn gerne glæde den vigtigste person i deres liv med flotte blomster, og på valentinsdag vil de elskende begave hinanden med buketter og andre dejlige ting som chokolade, gode vine, lækre øl og så videre.

Der er mange glædelige mærkedage, og selv mange umiddelbart forbinder det at give blomster med glade og lykkelige fejringer og tider, så giver og modtager vi også blomster i sorgens tid. Når vi mister nogen, eller når vi kender nogen, som har mistet, så giver vi dem blomster for at vise medfølelse, og at de ikke står alene med deres sorg. Og når en af vores kære gennemgår en hård tid med meget medgang, så kan en sød blomstergave også udtrykke, at der er nogen, som støtter dem gennem nedgangen.

Uanset om der er tale om glade eller triste tider, så kan en blomst gøre den helt store forskel for humøret. I de glade tider vil en blomst bare forstærke glæden, og i de triste sider vil en blomst dulme sorgen for en kort stund. Så kender du en, der skal glædes endnu mere, eller som skal trøstes lidt, kan du altid stole på, at Bloomit kan levere på blomsterfronten.