Business

Er du i gang med at bygge nyt eller renovere dit gamle hus?

Virksomhed

Bango A/S

Adresse

Højgårdsvej 25, 8620 Kjellerup

Telefon

86 82 20 88

E-mail

info@bango.dk

Webside

https://www.bango.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juni

Se klart med nye og brugte vinduer

Er renoveringsprojektet blevet smule dyrere end først antaget? Så åbn døren til et hav af forskellige nye og brugte vinduer i mange forskellige stile og prisklasser.

Find stilen der passer til dig

Et vindue er ikke bare et vindue. Når man skal ud at købe vinduer, hvad enten de er nye eller brugte, så findes der et meget stort udvalg. For at spare tid og sikre at du finder lige præcist de vinduer, som passer til dit hjem, er det en god idé at sondere terrænet inden. Du kan blandt andet finde:

- Aluminiumsvinduer, som giver et mere råt og industrielt look og desuden er lette at vedligeholde.

- Brandvinduer, der kan være at foretrække, såfremt der er tale om rum, hvor der kan være øget risiko for brand. Det kan eksempelvis være et værksted med brandbare materialer.

- Trævinduer, der har et mere klassisk look. De fås i mange farver og udformninger.

- Plastvinduer, som er lette at vedligeholde, da de hverken skal males eller have oliebehandling.

- Bondehusvinduer, der giver et mere romantisk look til boligen.

- Drejekip vinduer, der enten kan åbnes helt som sidehængt eller delvist via kip funktionen fra oven. Disse vinduer er særdeles velegnede i lejligheder, da kip funktionen også yder en ekstra sikkerhed, når der eksempelvis skal luftes ud.

Genbrug er guld

Er du typen, der går ind for bæredygtighed og at spare en ekstra skilling, hvor det er muligt? Så kan du slå to fluer med et smæk ved at købe brugte vinduer. Der findes rigtig mange gode brugte vinduer på markedet i mange forskellige stile. Du kan også spare penge ved at se efter lagersalg og restpartier med nye eller brugte vinduer. På den måde kan du se klart hver dag, uden at det behøver at koste en bondegård.