Business

Der findes utallige muligheder med kjoler, så de både kan bruges til fest og til hverdag.

Virksomhed

Tiffany

Adresse

Bispensgade 6, 9000 Aalborg

Telefon

+45 98 12 30 38

E-mail

info@tiffany.dk

Webside

https://www.tiffany.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. februar

Sådan styler du smukke kjoler til hverdag og fest

Har du mange smukke kjoler i dit klædeskab? Men synes du, det er svært at style dem til både hverdag og fest? Så er du ikke alene, det problem kender mange kvinder til – for det kan være svært at se, hvordan den fine festkjole overhovedet kan bruges på job.

Men faktisk kan du let og enkelt dresse dine fine og smukke kjoler ned, så de også kan bruges om dagen – og det samme med en hverdagskjole, der med få tiltag kan blive til et elegant aftenoutfit.

Forvandl dine smukke kjoler til hverdagsoutfit

Har du eksempelvis smukke kjoler med blonder, som du bruger alt for lidt, fordi du tænker de er for fine til at tage på en hverdag, så kan du straks tage dem ud af klædeskabet nu. De smukke blondekjoler kan sagtens nedtones med et par sorte bukser eller et par jeans under. På den måde skaber du en afslappet kontrast til de romantiske og fine blonder.

Sæt også et par sneakers til, så du bringer de smukke kjoler helt ned på jorden så at sige. Sneakers er nemlig særligt gode til at skabe et mere sporty look, så kjolen får et helt andet udtryk. Du kan også sætte en chunky cardigan til kjolen for at give det endnu flere hverdags-vibes.

Tryl dine hverdagskjoler om til aftenoutfit

Men hvad så den anden vej rundt? Hvis du har mange smukke kjoler til hverdagsbrug i dit skab, kræver det heller ikke meget for at trylle dem om til et aftenlook. Til en enkel og afslappet hverdagskjole kan du hurtigt give den et helt nyt udtryk med et par strømpebukser og høje stilletter. Det gør straks kjolen mere elegant at se på.

Tilsæt også store smykker omkring hals og i ørene – de er nemlig med til at understrege det pyntede og feminine aftenlook. Sæt også gerne en fin taske til, så du får givet dit outfit ekstra detaljer. Der findes mange fede tasker til kvinder, hvad end du er til en clutch eller skuldertaske. Giv dit aftenlook det endelige prik over i’et med en rød læbestift og smokey eyes – så er hverdagskjolen gemt helt af vejen.