Business

Moden skifter efterhånden som vinden blæser. Og hver gang er det nogle forskellige ting, der er i fokus.

Virksomhed

Dansk Outlet

Adresse

Eli Christensensvej 53, 7430 Ikast

Telefon

53362874

E-mail

info@danskoutlet.dk

Webside

https://www.danskoutlet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. december

Sådan klæder du dig efter din kropsform

Nogle sæsoner skal der farver på det hele – og i andre skal vi helst klæde os mere minimalistisk. Moden ændrer sig konstant, men heldigvis er der én ting ved det, der aldrig gør: Hvordan man bedst klæder sig, så man får fremhævet det allerbedste ved lige præcis ens krop.

Uanset om du er bred, smal, høj, lav eller bare lidt midt imellem, så findes der en række råd, der vil hjælpe dig med at vise alt det smukke i din krop frem. Disse råd kan du finde her.

Lyt til din kropsform – og skjul den aldrig

Alle kropsformer og -typer er smukke, og med ganske få justeringer, kan du få fremhævet det allerbedste ved lige netop din kropsform og dermed komme til at føle dig godt tilpas i dit tøj.

– Timeglas-figuren er kendetegnet ved store bryster, en smal talje, brede hofter og bagdel samt kraftige lår. Er din krop som timeglas-figuren, bør du fremhæve dine kurver og holde dig til kropsnært tøj. Det er nemlig vigtigt, at dine feminine former ikke forsvinder. Drukner dine former i for stort tøj, kan det få dig til at fremstå større og mere firkantet, end du er. Du kan med fordel gå efter kjoler, der løfter dine bryster og gør din talje længere. Husk på, at din talje ofte er noget, andre kvinder sukker efter.

– Pæreform-figuren er kendetegnet ved brede hofter, store lår, stor numse og en flad mave. Med denne kropsform er det ofte underdelen, man skal være opmærksom på, når man klæder sig. Nederdele, der går ned forneden, vil sidde super godt og fremhæve dine flotte former. Kjoler, der sidder stramt for oven, eller stramme bluser vil fremhæve dine smalle skuldre og flade mave.

– Æbleform-figuren er kendetegnet ved store bryster, rund mave, smalle hofter og en lille bagdel. Mange med denne kropsform gemmer sig bag store kjoler og trøjer, hvilket er en skam. Toppe, trøjer og kjoler bør med fordel fremhæve din barn og kavalergang og blot sidde lidt løst omkring maven. Gå på udgik efter bukser, der fremhæver dine smukke ben.

– Det ”omvendte timeglas” er kendetegnet ved brede skuldre, smalle hofter, lille numse og slanke ben. Her bør du gå efter smalle overdele og stramme bukser, der fremhæver dine slanke ben.

Her finder du tøj til alle former

At finde ud af hvordan man bedst klæder sig alt efter, hvordan ens krop ser ud, er én ting – at finde tøjet er noget helt andet. På diverse gader og stræder og ikke mindst på internettet bugner det af muligheder for at købe flot dametøj. Men det er desværre langt fra altid, at den gode kvalitet følger med, når økonomien ikke lige er til at bruge en mindre formue på et enkelt stykke tøj. Heldigvis kan du på internettet finde danske outlets, der sælger billigt tøj til store kvinder og kvinder med alle andre kropsformer – og alt sammen af en kvalitet, der er en konge værdig.