Business

Nej tak til hvide vægge. Sådan har du det helt sikkert også. Der er ikke noget mere upersonligt og kedeligt som at træde ind i et hjem, hvor alle væggene bare er hvide.

Virksomhed

Minida.dk

Adresse

Skovmærkevej 26, 6470 Sydals

Telefon

31 14 58 17

E-mail

info@minida.dk

Webside

https://minida.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. marts

Sådan giver du de hvide vægge farve

Faktisk kan man næsten helt få følelsen af, at man ikke slapper ordenligt af, fordi omgivelserne ikke lægger op til dette. Der er bestemt ikke noget hyggeligt ved hvide vægge.

Skab liv på væggene

For at sætte nogle ordenlige rammer for hygge, er det også vigtigt, at man er omgivet noget liv. Dette kan man blandt andet gøre ved at hænge nogle fede, store plakater op på nogle af dine vægge fra Minida.dk. Uanset hvilken stilart du er til, så finder du hos dem lige præcis de plakater, der skal sætte rammerne for, hvordan både du og dine gæster agerer i dit hjem. Hos Minida er deres store plakater meget neutrale i farverne, men alligevel formår de at skabe liv, der kun øger den afslappede og hyggelige stemning, der skal være i hjemmet.

Find størrelsen og stilarten, der passer til dig

Noget der dog er vigtigt i sådan en sammenhæng her er, at du selv slapper af i det. Det er altså vigtigt, at du selv slapper af i dit eget hjem, før dine gæster også gør det, så derfor er det i den grad vigtigt, at du finder de plakater, der passer bedst til dig både størrelsesmæssigt og i stilarten. Alle plakater fra Minida findes netop i flere størrelser og med forskellige motiver, så du vil helt sikkert kunne finde noget, der kan give dine hvide vægge liv. Følger du fx den nye trend med den mere retro stil, så vil du med Minidas store udvalg af retro plakater også have muligheden for at give dine hvide vægge noget liv. Det er faktisk lige meget, hvilken stil du er til, så har Minida svaret.