Business

Selvom sommeren og solen, virker uoverskueligt langt væk. Så kan man stadig godt forsøge, at komme det blege vinteransigt til livs.

Virksomhed

Cerix

Telefon

+45 61 61 61 17

E-mail

info@cerix.dk

Webside

https://cerix.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. februar

Sådan får du velplejet hud og sommerglød om vinteren

Selv uden at gå i solarie eller bruge selvbruner, kan man faktisk godt skabe liv og glød i sit ansigt, selvom solen ikke er der. Man skal blot sørge for, at man har de basale ting på plads, så man på bedst mulig vis kan skabe glød bagefter.

Plejerutinen ligger grundlaget

En god plejerutine er det vigtigste, når man vil skabe et velplejet ansigt med glød. Selvom det er lettere at se velplejet og sund ud om sommeren, så kan man med ordentligt pleje og nogle små tricks opnå en rigtig fin glød i ansigtet - også om vinteren. Så er det slut med at bekymre sig om tør og grå hud.

Rens ansigtet

Hver dag udsætter du helt uvidende din hud for en masse snavs og bakterier. Disse bakterier er med til at tilstoppe din porrer, give urenheder og bumser. Hvis du husker at rense din hud, mindsker du risikoen for disse irritationer.

Du skal rense huden både morgen og aften og gerne med et olieholdigt middel først. Det hjælper med at løsne snavset, som derefter kan fjernes med en skintonic eller rensemælk.

Eksfolierer din hud

Når dit ansigt er velplejet, og din hud er bar, kan du skabe lidt glød. Ved at eksfolierer huden 2-3 gange om ugen, vil du både fjerne døde hudceller samt stimulere blodcirkulationen. Begge dele er med til, at du skaber mere glød i ansigtet.

Hvis du synes, at det sviner for meget eller, at det er for besværligt, så gør det, når du alligevel står under bruseren. Under bruseren har dampen fra badet nemlig åbnet din porrer.

Derudover er vinteren også et rigtig godt tidspunkt at få rettet ting, der måtte irritere dig i ansigtet. Det kan både være, at du ønsker at fjerne fine linjer, få større læber eller andet. Hvis det er smilerynker, der irriterer dig, så fjern dine smilerynker hos Cerix. På deres hjemmeside Cerix.dk kan du læse mere om disse behandlinger.

Husk at fugt igennem

Når du har renset og eksfolieret din hud, så er det vigtigt, at du husker at fugte den. Noget af det vigtigste for din hud om vinteren er, at du husker at give den alt den fugt, den kan trække.

Derfor kan du med fordel skifte din creme ud, til en federe udgave om vinteren. Det samme gør sig gældende for din natcreme, hvis det er noget, du bruger.

Og hvis du hud har brug for mere fugt end det, så kan du med fordel bruge ansigtsmasker et par gange om ugen. Husk at vælge masker, som giver fugt til huden.

Til sidst kan du bruge et serum eller en ansigtsolie under din normale dagcreme. Det hjælper dig med at få et mere velplejet og fugtet look gennem hele dagen.

Skab glød i ansigtet

Når du har skabt fundamentet ved at pleje og rense din hud godt, kan du gøre flere ting for at opnå mest muligt glød i ansigtet. Den gode glød kommer ikke fra solarie. Det vil du også fortryde, når du bliver ældre, og rynker og linjer begynder at pible frem.

Plej kroppen indefra

Dit ydre fundament er optimalt, med den velplejede og fugtet hud. Men indefra kan man også godt hjælpe til, at ens hud kommer til at stråle endnu mere.

Hvis du ikke spiser vitaminer og mineraler nok, kan det være svært at få huden til at stråle. Med Omega 3 olie, som findes i fiskeolie, kan du give din hud et endnu bedre fundament, da pillerne hjælper med at mindske risikoen for urenheder.

Sørg for at motionere

Hvis du motionerer, holder du gang i blodkarrene, og ved at holde gang i blodkarrene bliver der skabt mere glød i ansigtet.

Sæt gang i blodkarrene

Hvis du er lidt mere hardcore, kan du også begynde at vinterbade. Når du gør det, giver man hjertet et chok, så blodet bliver skubbet hurtigt ud i kroppen, som dermed sætter gang i blodomløbet.