Business

Et tag er vigtigt, og derfor skal det også være det helt perfekte tag for dig.

Virksomhed

Dansk Tagbyg ApS

Adresse

Nørregade 25 d, 8464 Galten

Telefon

28 68 74 50

E-mail

kontakt@dansktagbyg.dk

Webside

https://www.dansktagbyg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. marts

Sådan får du det perfekte tag til dig

Vendingen ”at have tag over hovedet” illustrerer godt, hvilken værdi vi i bund og grund tillægger et tag, uden at vi tænker over det. Vi ser det som noget grundlæggende for, at vi kan føle os trygge og føle, at der er et sted, hvor vi hører til. Derfor er det også vigtigt, når der nu engang skal lægges nyt tag, at det bliver gjort, så det gavner os allerbedst i fremtiden.

Hvad skal jeg overveje omkring mit nye tag?

Rent æstetisk er der flere muligheder at vælge imellem, når der skal lægges nyt tag. Det er individuelt, hvilket materiale man synes bedst om, og her er der et bredt udvalg. Netop på grund af dette har man muligheden for at give sit hjem et helt unikt og personligt udseende. Blandt andet kan man vælge et betontag, et eternittag, et skifertag, et ståltag eller et tegltag. Tagtyperne skal naturligvis matche husets udtryk. Hvis du vil vide mere om, hvilken tagtype der matcher dit hus bedst, både udtryksmæssigt og rent funktionelt, så læs mere her.

Udover materiale, så skal der også tages stilling til husets isolering. Her er det ingen hemmelighed, at der er en vis fordel i at tilvælge loft- og tagisolering, når der skal lægges nyt tag. Det giver en økonomisk fordel på længere sigt, da varmeregningerne vil falde. Derudover er det også den miljørigtige beslutning, da man derved udleder mindre CO2.

Det miljørigtige tag

Isolering af taget er det første skridt i den rigtige retning, hvis man tænker på miljøet. For at tage endnu et skridt i den retning og udnytte tagets store overfladeareal, er solceller et godt alternativ. Solceller gavner både miljøet og skaber energi til husholdningen, som på længere sigt har økonomisk fordel.

Det er altså vigtigt, at man lægger lidt overvejelser bag ens nye tag. Det kan nemt ende med at give en selv et økonomisk, miljømæssigt og udtryksmæssigt forspring i fremtiden.