Business

Med en robotplæneklipper står græsplanen altid skarpt, uanset vind og vejr

Virksomhed

Aabybro Skov & Have

Adresse

Fristrupvej 15A, 9440 Aabybro

Telefon

98 24 47 11

E-mail

Aabybro@skovhave.com

Webside

https://skovhave.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. april

Robotplæneklipperen trimmer plænen når du ikke gider

Når græsset begynder at vokse igen, så ved vi at den gode gamle rutine er på vej. Søndag formiddag, hvis vejret vel og mærket er til det, så går vi i skuret og starter på haven. De tunge maskiner hives frem, grensaks på teleskopstang, den motoriserede hækkeklipper, kantklipperen. Lige pludselig så er hegnet råddent og det skal fikses. Grillen skal gøres klar og listen virker ellers uendelig. Inden man ser sig om, så er det søndag igen, og græsset har formået at vokse op over hækken. Hvad skete der lige mens man var på arbejde?

Det er jo ikke det største problem hvis man har grønne fingre. Og helt slemt er det heller ikke hvis solen skinner og man kan holde pause med en kold, men nogle gange så vil man jo gerne holde weekend i weekenden. Efterhånden som årene er gået, er der jo heldigvis kommet en helt masse smarte produkter som kan hjælpe dig igennem strabadserne. Mange mennesker har fundet forløsning i en robotplæneklipper, der selv kan klare opgaven. Det er jo også meget sjovere at rode i højbedene end at slå græsset. Så kan man slippe for den kedelige tur med græsslåmaskinen, og kan straks komme i gang med de vigtige ting.

Kvalitet der holder

En robotplæneklipper fra Husqvarna formår at præstere i (næsten) ethvert terræn. Deres maskiner er robuste og stærke, samtidigt med at de næsten er lydløse. Maskinerne er lavet til ikke at klippe plænen helt i bund, men derimod kun tage toppen. Det gør den så rigtigt ofte i stedet. Det sikrer en fyldig plæne, som altid står knivskarpt. Og modsat dig, så har robotplæneklipperen ikke noget imod at køre i silende regnvejr.

De kraftige hjul og vægten på maskinen gør også, at de kan klare ujævne plæner uden problemer. Det eneste man skal gøre er at lægge et kantbånd rundt, der hvor man ønsker at den skal køre, og så lade den være. På næsten magisk vis har man så altid en pæn og trimmet plæne. Da den er næsten lydløs kører den også om natten.

Så mangler der bare en automatisk hækketrimmer.