Business

Vinteren er uden tvivl festernes sæson. Det giver måske ikke så meget mening, for hvor man om sommeren kan have smukke kjoler og bare ben, er der lidt flere benspænd for at se godt ud om vinteren.

Virksomhed

Noella Fashion

Telefon

28941822

E-mail

info@noellafashion.com

Webside

https://www.noellafashion.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. november

Pift dit look op med en lækker crossover fra Noella

Det er ikke umuligt at se godt ud om vinteren. Det handler blot om at tage sine forbehold, så man kan undgå at få influenza og blærebetændelse.

Læs med her og få en række tips og tricks til, hvordan du kan se godt ud, mens du samtidig holder varmen i den danske vinterkulde. Spoiler: En lækker Noella crossover taske kan gøre alverden til forskel for dit look! Men først – så sørg lige for at holde varmen.

Invester i forskellige frakker og jakker fra Noella

Det rusker udenfor, og du får kuldegysninger bare ved tanken om at skulle ud i det rå og blæsende vejr. Heldigvis kan en god frakke hjælpe dig med at holde varmen. Desværre ser dunjakken måske ikke så smart ud over din lille sorte. Derfor bør du have nogle forskellige jakker at vælge i mellem.

Der findes et hav af forskellige jakker og frakker til damer, og det er en god idé at have én praktisk jakke, der er god til hverdag og én lidt finere jakke, som du kan bruge, når du skal se godt ud. Den lidt finere kan med fordel være en frakke i et enten lige eller figursyet snit. Vælg gerne en i uld, så du kan holde varmen. Gå derudover efter neutrale farver, så du kan have gavn af jakken i mange sæsoner - og så det ser godt ud til det festlige tøj, som du har på indenunder.

Spice outfittet op med en flot skuldertaske

Man må ikke underkende værdien af flotte accessories. Og når du i kulden er tvunget til at iføre dig en stor frakke, så må du arbejde med det, du har. Her kan en Noella crossover taske gøre alverden til forskel. Vælg gerne en skuldertaske, som har et eller andet iøjnefaldende. Det kan være, at den er pyntet med nitter eller holdt i et moderne dyreprint. Og ved du hvad det bedste ved Noella er? De laver en rigtig lækker og flot udgave af den populære Nunoo crossover, og du finder både versioner af Stine, Alimakka, Mille og flere andre populære modeller. Selvfølgelig er taskerne fra Noella en smule anderledes i designet, men de er til gengæld også meget billigere.

Giv den lidt ekstra gas med makeuppen

Hvor makeuppen om sommeren ofte fokuserer på ens smukke glød og kulør, har man knap så meget at arbejde med om vinteren. Så når kulden sætter ind, og gløden så småt er begyndt at falme, er det tid til at skrue lidt mere op for makeuppen. Lav et flot smokey eye i nogle fine metallic farver i kølige nuancer, der passer til årstiden, eller gå efter en mørkerød eller bærfarvet læbestift – måske i en farve, der passer til din smarte Noella crossover?