Business

Sommeren står for døren, og det betyder ferie for de flestes vedkommende. Måske går din ferie til sydlandske himmelstrøg, hvor den skal være fyldt med strand og sol. Måske har I valgt en mere aktiv ferie med sjov leg og fysisk aktivitet eller måske en kulturel storbyferie.

Virksomhed

Kassekreditten

Telefon

71701060

E-mail

info@kassekreditten.dk

Webside

https://kassekreditten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. september

Pakkelisten til sommerferien

Uanset hvordan dine feriedrømme og planer ser ud, skal der en smule planlægning til før ferien. Ofte er dagene op til ferien hektiske – børnene har de sidste dage i skolen, der er studenterfester og arrangementer, og du har formentlig en stor bunke, der skal ordnes på arbejdet, inden du kan gå på ferie. Oveni alt dette skal du også have pakket.

En nem måde at tage toppen af din ”før-ferie-stress” er med en pakkeliste. Så er det nemt og lige til, at sørge for man hverken får pakket for meget eller glemmer noget. Ofte får vi jo faktisk pakket alt for meget, som vi slet ikke får brugt. Det er blot ekstra, der fylder i bilen eller vejer i kufferten.

Du kan lave en helt klassisk liste på papir og så strege ud, så snart det er placeret i kufferten. Der findes dog også et væld af smarte apps, hvor du kan lave lister, der kan vinges af.

Det vi alle skal huske

Uanset hvilken ferieform du skal på, skal du have noget at pakke i. Måske trænger du til en ny lækker kuffert eller rygsæk? Tag et lille og hurtigt lån hos Kassekreditten og bliv klar til sommeren.

De praktiske ting som sokker, undertøj og solcreme er essentielt i din kuffert. Tandbørste, toiletsager og eventuelt medicin er så irriterende at glemme.

Derudover skal du selvfølgelig huske dit pas, diverse billetter og kamera. Mobiltelefonen er også helt uundværlig for de fleste, så husk opladeren! Tjek om du skal bruge en adapter på din destination. Husk et sæt spillekort og en god bog, så du er sikret massevis af sjov og spændende underholdning.

Pak efter din ferie

Det er selvfølgelig ikke ligegyldigt hvilken type ferie, du skal på, når der skal pakkes. Skal du på charterferie, har du formentligt skrevet badetøj og klipklapper på listen, men det er overraskende, hvad man hurtigt kan glemme i farten. Til en aktiv ferie er det vigtigt at have et par gode sko og hurtigttørrende sportstøj med.

Tjek om dit hotel eller overnatningssted tilbyder ting som håndklæder, sengelinned og sæbe. Der kan være meget plads at spare i kufferten.