Business

Det kræver kun nogle ganske få forbedringer, hvis du ønsker at gøre din hjemmeside mere lækker, professionel og moderne.

Virksomhed

DO Translations ApS

Adresse

Toldboden 3, 2. d., 8800 Viborg

Telefon

+45 40 60 10 66

E-mail

info@dotranslations.com

Webside

https://dotranslations.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. november

Optimer din virksomheds hjemmeside

Der skal ikke særlig meget til for at optimere din hjemmeside, så du er sikker på, at den følger med tidens udvikling. Læs med her for tips og tricks.

Spor dine telefonopkald

Ved hjælp af call tracking kan du finde ud af, hvordan hver eneste nye potentielle kunde, som ringer til din virksomhed, har fundet vejen til din hjemmeside. Call tracking går ud på, at hver besøgende på din hjemmeside får vist et unikt telefonnummer, som automatisk viderestiller til virksomhedens hovednummer. På den måde kan du blive klogere på, om den besøgende selv har fundet frem til din hjemmeside eller er kommet dertil fra dine annoncer på hjemmesider, gennem Google eller andre kilder på internettet. Det betyder, at du kan målrette din markedsføring efter, hvor dine potentielle kunder befinder sig.

Nå ud til hele verden

For at din virksomhed skal klare sig godt på det globale marked, er der visse ting, du med fordel kan være opmærksom på. Blandt andet er det en rigtig god idé, at du oversætter hele din hjemmeside og alle teksterne til andre sprog end dansk. På den måde kan du nemlig nå ud til hele verden med dine produkter og få mere succes i udlandet, end det tidligere har været muligt. I første omgang burde du kunne klare dig med at få en oversættelse til engelsk, og så kan du altid oversætte til tysk, fransk, spansk eller kinesisk, hvis du oplever, at der er brug for det.

Tænk på designet

Det er vigtigt, du har i baghovedet, at din hjemmeside er med til at skabe, det førstehåndsindtryk dine potentielle kunder får af din virksomhed. Derfor er det meget vigtigt, at du tænker på din hjemmesides design og udtryk. Du kan med fordel overveje, hvilken farve og hvilke grafikker, der skal være på hjemmesiden. Det sikre farvevalg er mørkeblå, fordi det er en kølig nuance, der virker troværdig og beroligende. Du kan også gå efter en mere dristig farve som rød eller orange, der er frisk og fornyende. På den måde vil din virksomhed skille sig ud fra mængden.