Business

Det er altid dejligt at have et sted, hvor man kan aflevere varen i trygge hænder, hvis man ikke er sikker på købet.

Virksomhed

Helm

Telefon

97 21 23 48

E-mail

netbutik@helm.nu

Webside

https://www.helm.nu/

Annonce Virksomhedsprofil - 18. oktober

Nyt kvalitetsbrand kan nu byttes i Frederikshavn

Det betyder meget, at større kæder samarbejder med mindre kæder og giver dem kredit for deres arbejde. Helm er en af de noget større kæder, som holder fast i deres rødder i det Jyske og ønsker at give lidt af energien til de mindre virksomheder, som i lige så høj grad har kunderne i fokus.

Lædermagasinets brede sortiment

Har du været helt i Hjørring eller købt noget fra firmaet Helm på nettet, så kan du nu bytte dine varer i Frederikshavn. Vores alles kære Lædermagasinet er indgået et samarbejde med virksomheden Helm, som er et af landets store kæder. Helm sælger både tasker, sko og andre accessoires, til ham, hende og børnene.

Lædermagasinet er mest at finde på de sociale medier, hvor de jævnligt holder deres følgere opdaterende. Her kan man også læse mange gode anmeldelser fra tilfredse kunder, som både er tilfredse med kvalitet, service og pris. Lædermagasinet fungerer som mellemleddet for dig og det eventuelle taskefirma, man er interesseret i. Lædermagasinet er kendt for deres brede udvalg af kvalitetsvarer, hvor de nøje udvælger forskellige mærker til deres sortiment.

Returnering i sikre hænder

Helm har Danmarks største sortiment og har en landsdækkende bytteservice, hvor vi også finder Lædermagasinet i denne sammenhæng. Helm tilbyder ikke blot produkter, men også en lang række guider, så man bedst muligt kan passe på sine produkter. Lær meget mere om Helms produkts-sortiment ved at klikke her.

Helm´s historie

Helm er mere end navnet på en online shop fyldt ned de smukkeste tasker, du kunne drømme om. Helm er et familienavn, der gennem generationer har betydet et dybt engagement, hårdt arbejde og respekt for skindhåndværk.

Historien om Helm går flere hundrede år tilbage. I slutningen af 1700-tallet etablerede Henrik Helm, tip-tip-oldefaren til Peter Helm, som i dag driver butikkerne, garveriet Helm i Nørregade i Holstebro, der modsat tidens sædvanlige barkgarvningsteknik, behandlede huderne med fedtstoffer for at forvandle ubehandlet skind til solide beklædningsgenstande. Kæden spredte sig først og fremmest solidt ud over det Jyske og senere kunne Helm også ses flere andre steder i landet.

De har haft stor andel i, at Helm har vokset sig til andre byer, og så sent som i 2018 har de stået for åbningen af nye butikker i henholdsvis Silkeborg og Broen Esbjerg. Helm familien har dybe rødder i en fortid indbegrebet af passion for læder og generationer af dedikation, men formår samtidig at have en stærk vision, som vil bringe os imod fremtiden. Hvilket måske skyldes grundlaget for kontakten med Lædermagasinet, det er ikke til at vide med sikkerhed.