Business

Dit hjem skal opfylde adskillige funktioner, ønsker og behov - højst sandsynligt flere end du lige går og tænker over.

Virksomhed

Bedst & Billigst

Telefon

70 26 74 74

E-mail

bb@bedst-billigst.dk

Webside

https://www.bedst-billigst.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. juni

Nye boligtendenser - Rummeligt og med plads til sanselighed

Det giver sig selv, der skal både være tag over hovedet og rigeligt med værelset til at boltre sig på. Men det er ofte de små detaljer i arkitekturen, der kan gøre en stor forskel for dig i hverdagen.

Skru op for sanseligheden

Har du en drøm om at forny din bolig, så kan det gøre på mange måder. En nyere tendens er et såkaldt sansevindue, som angiveligt skal kunne forvandle et rum både på det funktionelle plan, men også stemningsmæssigt. Og det behøver nødvendigvis ikke være et dyrere projekt, da denne tendens sagtens kan laves ved brug af standardvinduer f.eks. fra www.bedst-billigst.dk eller en lignende webshop.

Hvad er et sansevindue?

Hvad drejer hypen egentligt om? Et såkaldt sansevindue er i virkeligheden blot et stort vinduesparti med en siddeplads. Fordelen ved en sådan siddeplads er, at det kan bruges på flere forskellige måder - fælles for dem alle er nærvær og hygge. Du kan eksempelvis bruge pladsen til at nyde en kop kaffe og en stille morgenstund for dig selv, læse højt for dine børn eller det kan udgøre en hyggelig plads til to, hvor I kan nyde hinandens selskab.

I vinduet kan du nyde sollyset og tanke op på energi. Du kan også fornemme vejret udenfor på en ny måde, eller blot hvile øjnene på udsigten eller synet af din fredelige have.

Få alle sanser i spil

Gennem et sansevindue kommer du fysisk tættere på naturen. Derudover vil det store vinduesparti hente store mængder af lys ind, hvilket også kommer resten af rummet til gode i dagligdagen. Vinduespladsen skaber dermed grundlag for nye og mere sanselige oplevelser i dit hjem og bidrager samtidig til helheden af din bolig.

Tænk gerne i flere dimensioner

I Danmark har vi en tendens til at indrette vores bolig meget homogent. Dette ses især i stuen, hvor vores fokus ofte er på sofaen og fjernsynet. Der er derfor en idé til at flytte lidt af vores opmærksomhed væk fra fjernsynet. Det kan gøres med et sansevindue med siddeplads, da det vil åbne rummet mere op og indbyde til en mere interessant måde at tænke indretning af din bolig på.

Udnyt vindueskarmen

Med sansevinduet går vindueskarme lige pludselig hen og bliver til et møbel med sin egen funktion. Når det sker, så oplever vi rummet i flere dimensioner. I forlængelse af dette kan væggene og også de lodrette overflader komme mere til sin ret og i spil.

Sansevinduet sikrer dig maksimal udnyttelse af dine kvadratmetre, og giver samtidigt følelsen af mere plads. Når det lykkes at integrere sansevinduet som et reelt møbel i hjemmet, vil det ydermere give dig flere valg i indretningen og bringe liv og hygge helt ud i krogene af din bolig.

Ønsker du at se et større udvalg af vinduer, så klik her.

Saml hjemmet men en alkove

Endnu en ny boligtendens er den hyggelige alkove, som de fleste vælger at placere i deres køkken-alrum. Alkoven bliver til en hyggekrog, som familien kan krybe ind og sidde tæt sammen over en bog eller med en lydbog i ørene - alt imens at aftensmaden bliver tilberedt lige ved siden af.

Alenetid er kvalitetstid

Alkoven er ikke kun til dine børn, den kan også blive stedet, hvor du nyder din morgenkaffe. Det kan være en god idé at indrette alkoven med bløde puder og hynder, således at det bliver et indbydende møbel at bruge.

Brug din kreativitet

Du kan indrette sansevinduet eller alkoven alt efter smag og personlighed, således at det passer til din familie. Et eksempel kunne være at gøre plads til planter eller køkken krydderier, hvilket vil bringe naturen endnu længere ind i dit hjem. En anden idé kunne være, at sætte bogkasser op, hvis du nyder at bruge pladsen som læsekrog.

Det er kun fantasien, der sætter grænser her. Og der er god mulighed for at gøre pladsen funktionel og indretningsmæssigt interessant på samme tid.