Business

Det kan være en god ide at leje en BOXIT-container, hvis du pludselig får brug for ekstra plads.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. oktober

Lej en BOXIT-container til dine vigtigste sager

Mange mennesker kan pludselig opleve at have brug for noget ekstra opbevaringsplads i forbindelse med flytningen, renoveringen eller byggeprojektet derhjemme, på den travle byggeplads eller måske på et helt andet sted. Her kan man altså ofte komme til at mangle et tørt og sikkert sted at opbevare sine møbler og sit indbo eller værktøjet, byggematerialerne og maskinerne til byggeriet. Det kan her være en god idé at leje en BOXIT-container.

I en aflåst BOXIT-container kan du få opbevaret de ting, du har behov for, og hvor kun du har nøglen til containeren. På den måde kan du være sikker på, at alle dine vigtige ting bliver opbevaret tørt, trygt og sikkert – og hvor ingen andre end du selv har adgang.

Alt efter hvad dit behov for opbevaring af dine sager er, har du forskellige muligheder for BOXIT containerleje samt prisen herpå. Du skal blot vælge den container, du har behov for, hvorefter BOXIT tager kontakt til dig med et godt tilbud på containerlejen. Her kan du vælge en container og få en pris på leje af en BOXIT Container.

Man kan leje en container:

- som erhverv eller som privat,

- i forbindelse med sin flytning,

- en lagercontainer,

- en fyrværkericontainer,

- en køle- og frysecontainer eller

- en sidedørscontainer.

Man kan vælge at leje en af disse BOXIT-containere, alt efter om man for eksempel ønsker en mindre hektisk flytning og mangler noget nemt og bekvemt i denne forbindelse, eller hvis man for eksempel ønsker stor fleksibilitet, og at åbningen i containeren er bred nok til at læsse store ting derind.

Desuden kan man leje en BOXIT-container der er isoleret, så man for eksempel undgår kondens på sine ting i vinterhalvåret. Der er også forskellige størrelser af containere, så man kan vælge, hvilken en der bedst kan rumme alle ens vigtige sager.