Business

Som forældre til små børn ved du sikkert, at det er vigtigt, at børnetøj giver plads til leg og bevægelse - og det gælder tøj til børn i alle aldre.

Virksomhed

Luksusbaby

Adresse

Gøteborgvej 33, 9200 Aalborg SV

Telefon

50508487

E-mail

info@luksusbaby.dk

Webside

https://luksusbaby.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. maj

Komfort er i højsædet med børnetøj fra Shirley Bredal

Der skal være plads til at tumle og bevæge sig frit, og så skal tøjet være åndbart og behageligt at have på.

Vægter du også komfort højt, når det gælder køb af baby- og børnetøj? Så er løsningen ganske simpel. Du bør kende til brandet Shirley Bredal, som laver tøj i størrelser fra 0-3 måneder og op til 4 år.

Her kigger vi nærmere på, hvorfor børnetøj fra Shirley Bredal er det oplagte valg for dig, som vægter komfort til dine børn meget højt.

Få børnetøj, der er produceret i behagelig materialer

Det har stor betydning, hvilket materiale baby- og børnetøj er produceret i. Ingen børn bryder sig nemlig om trøjer, bluser, bodystockings, bukser eller andet tøj, som klør, kradser, strammer eller er generende på anden vis.

Når du vælger tøj til dit barn fra Shirley Bredal, finder du kun tøj i behagelige, bløde materialer.

Du finder blandt andet børnetøj produceret i:

Hamp

Økologisk bomuld

100 % bomuld

100 % merinould

Tøj til børn, som er nemt at få af og på

Shirley Bredal har ikke kun tænkt komfort ind i børnetøjets materialer. Det samme gælder for pasformen - særligt at tøjet er nemt at få af og på. Dét er en vigtig faktor, fordi de færreste babyer og børn bryder sig om at få stramt tøj ned over hovedet.

Hos Shirley Bredal kan du finde masser af tøj, der nemt kan åbnes:

Bodystocking med knapper på begge skuldre

Cardigans med knapper

Trøjer med knapper ved den ene skulder

Bodystockings med knapper på brystet

Bukser med snøre i livet

Bloomers med elastik i kanten

Tidløst børnetøj til fornuftige priser

Shirley Bredal børnetøj er ikke kun et oplagt valg, fordi det er lig med komfort. Det er også et godt valg, hvis du er til tidsløst børnetøj, som holder sæson efter sæson.

Tøjet laves i afdæmpede, naturlige farver som aldrig går af mode. Det kan derfor bruges igen og igen uanset sæsonen, og hvad børnemoden dikterer fra år til år. Det gør børnetøj fra Shirley Bredal til et godt valg også for pengepungen.

Så selvom tøjet laves i lækre, kvalitetsmaterialer kan det købes til helt fornuftige priser. Du får med andre ord altid meget for pengene, når du køber børnetøj fra Shirley Bredal.