Business

Når det kommer til indretning af vores soveværelse, må sengen uden tvivl være det vigtigste møbel.

Virksomhed

sengeguruen.dk

Webside

www.sengeguruen.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 20. april

Købe-guide til sengerammer

Den tager en stor mængde gulvplads og tiltrækker sig af samme grund meget opmærksomhed i rummet. Derfor er det vigtigt at vælge en seng i et lækkert design, som du bliver glad af at kigge på.

Der findes mange forskellige slags senge, og det vil afhænge fuldstændigt af den enkelte person, hvilken seng der er at foretrække. En sengeramme er et oplagt bud på en løsning, hvor du opnår en høj grad af selvbestemmelse i forhold til din sengs design såvel som komfortniveau.

Hvad er en sengeramme?

En sengeramme er også kendt under navnet sengestel. Den fungerer som sengens fundament og bestemmer altså i høj grad det æstetiske udtryk af sengen. Når du køber en sengeramme, får du en seng uden madras, hvilket betyder, at du selv kan bestemme, hvilken madras du vil have i. På den måde er sengerammen en fleksibel løsning, hvor du kan vælge både et design og et komfortniveau, der er ideelt for dig.

Gode overvejelser, når du vælger sengeramme

Når du skal finde din næste sengeramme, er der flere forskellige faktorer, som er værd at tage stilling til. En af de helt væsentlige er designet. Der findes nemlig en verden af forskellige designs, når det gælder sengerammer, og det vil være helt forskelligt fra person til person, hvilket design der er det mest optimale.

Derudover er det en rigtig god idé at overveje, hvilken størrelse du ønsker, at din seng skal være i. Du kan nemlig finde alt fra enkeltsenge til halvandenmandssenge og dobbeltsenge, og det vil afhænge af dit individuelle behov samt størrelsen på dit soveværelse, hvad der vil være den rigtige størrelse.

Hvis du overvejer disse ting, vil du allerede være godt på vej til at kunne tage en god beslutning og vælge en god løsning.

Sengeramme med opbevaring

En populær type sengeramme er en løsning med indbygget opbevaring. Her vil det typisk være i form af skuffer under sengen, som kan bruges til opbevaring af for eksempel tøj, spil eller noget helt tredje. Sengerammerne med opbevaring er utroligt praktiske og funktionelle, men dette er ikke ensbetydende med, at de er mindre stilfulde eller elegante. Du kan nemlig sagtens finde mange forskellige sengerammer med skuffer, hvor designet stadig er helt i top.

Dit foretrukne materiale

Mulighederne er mange, hvad angår materialet af sengerammen. Det betyder, at du kan vælge en sengeramme i dit yndlingsmateriale, og i det materiale, som går bedst hånd i hånd med soveværelsets øvrige indretning. Sengerammerne kan blandt andet findes i følgende materialer:

-Sengeramme i træ

-Sengeramme i stof

-Sengeramme i stål

-Sengeramme i læderlook

Du behøver med andre ord ikke at gå på kompromis med materialet, da der er et hav af forskellige muligheder.

Sengerammerne i træ er perfekte, hvis du ønsker et naturligt og organisk udtryk. Her kan du blandt andet finde varianter i fyrretræ, bøg eg eller i massivt træ, alt efter hvad du er mest til.

En sengeramme i stål eller i læderlook er oplagt, hvis du gerne vil ramme en rå og upoleret stil, som også kan bidrage til et fedt udtryk.

Glem ikke madrassen

Selvom madrassen ikke spiller nogen rolle for sengens æstetiske udtryk, er den bestemt ikke god at overse. Madrassen har nemlig en altafgørende betydning for sengens komfortniveau, og det er derfor vigtigt også at tage stilling til madrassen.

Når du har fundet den perfekte sengeramme, er det altså om at sætte jagten på en komfortabel madras, der giver dig den optimale støtte, i gang.