Business

Blomster kan gøre underværker i flere forskellige henseender.

Virksomhed

Le Pac

Adresse

Søndergade 23, 9900 Frederikshavn

Telefon

98 43 06 41

E-mail

butik@lepac.dk

Webside

https://www.lepac.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. maj

Køb flotte blomster efter årstiden hos lokal blomsterhandler i Frederikshavn

Blomster – små glæder til fest og hverdag

Hos blomsterhandleren finder du et utal af både lokale og importerede blomster i et utal af farver, typer og arter. De smukke blomster tilfredsstiller både synssansen og duftesansen, og en smuk buket kan være med til at sætte farve og smil på selv den kedeligste og mest regnfulde efterårsdag. Udover at gøre underværker på en gråvejrsdag, er blomsterbuketter også et favoritvalg til fødselsdage, jubilæer, bryllupper og andre festlige begivenheder.

Nyd de forskellige årstider i form af blomster

Som danskere er vi vant til fire adskilte og meget forskellige årstider; Forår, sommer, efterår og vinter, og hver enkel årstid byder på forskellige smukke blomster og planter. Ved at gå efter årstidens blomster, når du går til blomsterhandleren, kan du nyde, hvad de forskellige årstider har at byde på fuldt ud, også når vejret ikke er til at være udendørs. Hos den lokale blomsterhandler i Frederikshavn, Le Pac afspejler de forskellige årstider sig i udvalget af blomster, og her kan du året rundt købe årstiden med hjem i stuen

Disse blomster skal du gå efter i de forskellige årstider:

Forår

Foråret er en utrolig smuk årstid i Danmark. Her forvandler de nøgne træer og buske sig til farveeksplosioner, og transformationen fra knop til blomst/ blad sker på bare få uger. Om foråret skal du gå efter påskeliljer, hyacinter og tulipaner hos blomsterhandleren. Også naturen er en ren slikbutik af blomster på denne årstid, hvor du kan plukke vintergækker, krokus, erantis, anemoner og vibeæg

Sommer

Om sommeren står planter, buske, træer og blomster i fuldt flor, og der er et hav af forskellige arter og farver at give sig i kast med. Hos blomsterhandleren finder du alt fra roser til, margeritter, pelargoner og aromatiske lavendler. I bedene blomster hortensia, stokroser, tulipaner og mange flere.

Efterår

Om efteråret er Gebera i mange forskellige farver en meget anvendt blomst. Også roser, liljer og crysanthemum vil pryde vinduerne ved din lokale blomsterhandler, og ved at binde buketter i efterårets røde, gule og orange farver, kan du nyde efterårets smukke farver i fulde drag.

Vinter

Det er ikke kun om sommeren og foråret, du kan finde smukke blomster i naturen. Også vinteren byder på smukke blomster som tusindfryd og rapgræs. I vinterperioden bruges desuden snebær og hyben som pynt i buketter og dekorationer, og er med til at gøre buketten / dekorationen autentisk og livlig.

Ved at vælge årstidens smukke blomster, kan du tage Danmarks smukke årstider med hjem eller bruge dem som en personlig gave til fødselaren, værtinden eller brudeparret.