Business

Så snart du har modtaget festinvitationen, dukker spørgsmålet op: Hvilken kjole skal du have på?

Virksomhed

By Baunbaek

Adresse

Pinnebjergvej 4, 8620 Kjellerup

Telefon

+45 51 50 03 51

E-mail

justagirlsj@gmail.com

Webside

https://www.bybaunbaek.dk/index.php/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. november

Kjoleguide: Sådan finder du en cool og anderledes festkjole

Fester er den perfekte mulighed for at gøre lidt ud af sig selv og hoppe i en god kjole, der giver lidt ekstra opmærksomhed og giver et godt selvtillidsboost. Er du imidlertid ved at løbe tør for kjoler, du føler dig godt tilpas i, eller synes du altid, at du dukker op i det samme festtøj, er denne guide til at finde en cool og anderledes kjole lige noget for dig.

Prøv en helt anden stil

Skal der virkelig ske noget i dit kjolesortiment, må du være modig og prøve noget helt andet end det, du er vant til. Tag et kig på dit udvalg af kjoler, som det ser ud nu. Hvilke farver, længde og snit går du typisk efter? Når du ved, hvad din typiske kjolestil er, vil det være nemmere at være åben for nye farver og stilarter, som kan bringe nye sider frem i dig. Du kan også skrive nogle beskrivelser ned til næste gang du er ude at se på kjoler – skriv ned hvilke farver, materialer og udskæringer, du ikke har gået med endnu, så du ved, hvad du går efter næste gang.

Find eksklusive butikker online

De store tøjkæder sælger som regel tøj i samme mainstream stil. For en lidt anderledes festkjole er det derfor en rigtig god idé at tjekke de mere eksklusive tøjbutikker, der nøje udvælger unikke kollektioner, der passer til deres specifikke koncept. Et godt eksempel er Bybaunbaek, der med inspiration hentet hos bohemestilen, har en skøn kollektion af stilede og anderledes festkjoler, der er perfekte til enhver festlig lejlighed. Du kan se deres udvalg af korte kjoler her.

Gør et fund i den lokale genbrug

Et andet godt sted at slå sig løs, hvis du skal finde en cool og anderledes festkjole, er den lokale genbrugsbutik. Det er aldrig til at vide, hvad du finder i genbrugen, og du kan være heldig at gøre et rigtig godt fund til gode penge. Du kan dog ikke altid regne med at kunne finde noget, der lige er dig, men er du tålmodig og besøger genbrugsbutikkerne regelmæssigt, er det kun et spørgsmål om tid, før den fedeste festkjole dukker op.