Business

Er du et af Nordjyllands kreative sjæle, som mangler inspiration til det næste projekt, så er det bare at tage et smut forbi en af BoligTexs butikker.

Virksomhed

Alulock

Adresse

Jættevej 20, 4100 Ringsted

Telefon

70 22 16 00

E-mail

Alulock@Alulock.com

Webside

https://www.alulock.com/da/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. oktober

Kalder alle Nordjyllands kreative sjæle – både for private og faglærte

Her finder man et stort sortiment til alle kreative sjæle, uanset om man er faglært håndværker eller den private gør-det-selv mand.

At være maler er ikke bare et male en væg

Der er mange måder at være kreativ på, da folks kreativitet giver en lang række forskellige resultater. Man kan vælge kreativiteten til igennem hverdagen, som en del af sit arbejde eller i sin fritid. Der findes rigtig mange erhvervsuddannelser, som særligt har fokus på håndværk. Malerfaget handler rigtig meget om at være detaljeorienteret, at forskønne ting og her bestod feltet af konkurrenter også kun af kvinder. Det perfekte job for perfektionister, da det er vigtigt for at skabe et perfekt resultat med snor lige og rette linjer.

At være maler er ikke bare at male en væg. Mange synes, det er kedeligt at male, og det er en praktisk ting, der blot er en nødvendighed. Men det er nærmere et aktivt arbejde, der rummer forskelligartede opgaver og er fyldt med teknisk færdighed. Jobbet som maler indebærer, at vækkeuret ringer tidligt, og at man er i gang hele tiden. Man får de tidlige mødetider, og der er et fysisk og kreativt aspekt i jobbet, som de fleste kreative hoveder elsker. Foruden de faglærte har vi også vores kære handymænd. En handyman konkurrer med kundernes gør-det-selv-arbejde, samt håndværkerne. Det er altid et selvtillidsboost at kunne klare de vanskelige og praktiske ting selv, og desuden er det økonomisk sparende.

Nordjyllands forhandler for handymanden og den professionelle

BoligTex er en af Frederikshavns kreative forhandlere. Virksomheden sælger primært farver og interiør. Butikken på Suderbovej 2 indeholder en lang række værktøj, stoffer og særligt maling til alt slags brug. Der sælges både til private og håndværkere, så der findes mange forskellige kvaliteter og prisklasser.

Virksomheden har rødder helt tilbage til år 1987. Forretningen udviklede sig hurtigt, og med tiden blev få butikker til et par stykker, som strækker sig ud over Nordjylland. I en årrække var butikkerne en del af Sadolin Farveland, og Nordsjo Ide og Design, men er i 2018 skiftet til brandet BoligTex.

Butikkerne er bygget op på en sådan måde, at de inspirerer kunderne til, hvordan de kan bruge deres produkter. Butikken er hovedsageligt anvendt af landets mange Handy-mænd og -kvinder, som kaster sig ud i alle mulige gør-det-selv projekter. BoligTex tilbyder de bedste og de nyeste muligheder til hjemmet.

Alt man skal bruge til det store eller lille projekt

BoligTex´s grundlæggende leverandør af maling er Farveland Butikker. Farveland Butikker sørger for leveringen af kvalitets billig maling, men også malermesterens professionelle maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox. De har samtidig også et stort udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

BoligTex butik i Frederikshavn er langt større og rummer et mere omfangsrigt sortiment, end den der ligger på Albani Plads i Brønderslev. Blandt andet ligger de inde med Alulock stiger og stilladser, som er relevante, hvis man skal op i højderne og male. Platforme for Alulock er af høj kvalitet og ideelle lige meget, om man skal montere eller male, højere end man selv kan nå. Så hvis man skal have styr på taget, pudse eller male vinduerne på 1. salen eller plukke æbler, så kan industriplatforme også være relevante for private handymænd og -kvinder.

Det, der gør BoligTex til en god butik, er deres brede sortiment. De har ikke kun malingen, men også alt det tilbehør, som man måske ikke vidste, man også havde brug for. Butikkerne giver den bedste mulighed for et godt slutresultat på, hvad det end er for et projekt, man har kastet sig ud i. Hvis man investerer i kvalitetsværktøj, kan man i hvert fald ikke bebrejde værktøjet skylden for resultatet.