Business

Går du og din partner og drømmer om et snarligt bryllup, hvor familie og bekendte inviteres til fest, så følger der selvfølgelig en række overvejelser, som omhandler både festlokaler, placering og meget andet. Der er dog et punkt, som særligt kræver jeres opmærksomhed; nemlig vielsesringene.

Virksomhed

Jan Jørgensen Smykker

Adresse

Aabybro Centret 10, 9440 Aabybro

Telefon

96 17 02 02

E-mail

kontakt@janjorgensensmykker.dk

Webside

https://janjorgensensmykker.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. maj

Inspiration til vielsesringene

Netop vielsesringene er et vigtigt element, som skal overvejes nøje inden brylluppet. I denne artikel kommer vi med nogle gode råd til, hvordan I vælger de helt rette vielsesringe.

Vælg det rette metal

Når I skal vælge jeres kommende vielsesringe, så skal I beslutte, hvilket metal ringene skal fremstilles i. I har flere muligheder, da I både kan vælge vielsesringe i guld, hvidguld, sølv samt mange andre. Det er oftest et spørgsmål om præferencer, og ringene kan derfor være i lige netop det metal, som I ønsker.

Vielsesringe i momsfrit guld

En populær løsning, som I blandt andet finder hos Jan Jørgensen Smykker, er ringe i momsfrit guld. Her betaler I kun for designet og fremstillingen af ringene, hvor guldet i ringene derfor vil være momsfrit og uden avancer. Guldet bliver derfor købt til børsprisen.

Hvordan vil I personliggøre ringene?

Når I har valgt jeres ringe, så kan I med fordel overveje, hvordan ringene skal personliggøres. I kan både indgravere jeres navne, datoen for brylluppet eller noget helt tredje. I kan på den måde tilpasse jeres vielsesringe, så de passer til netop jeres forhold.

Derudover er det en fordel, hvis I sørger for at bestille ringene i den rette størrelse første gang. Dette kan gøres med en ringmåler, som mange guldsmede tilbyder gratis.

Hvor kan I købe vielsesringene?

Hvis I er på udkig efter vielsesringe, så finder I et stort udvalg af vielsesringe i diverse metaller hos Art of Jan Jørgensen. I finder hos Jan Jørgensen en række gode tilbud, hvor I blandt andet kan få en gratis herrering med, når I køber jeres vielsesringe hos Jan Jørgensen Smykker.