Business

Der findes store udgifter ved at bruge en forkert hårtørrer.

Virksomhed

HOPE A/S

Adresse

Islandsvej 1, 7100 Vejle

Telefon

+45 53 53 51 51

E-mail

info@ho-pe.dk

Webside

http://ho-pe.eu/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. januar

Her er alt, hvad du skal vide, når du skal vælge håndtørrere

Traditionelle håndtørrere er lig med store udgifter på reparationer og vedligehold og ikke mindst lang ventetid på at få tørre hænder for brugeren, og ofte er resultatet faktisk lig med hænder, der stadig pletvis er våde. Der er derfor stadig mange virksomheder og institutioner, der benytter sig af papir håndkæder, som i mange henseende er et fint alternativ bortset fra den ekstra rengøringstid og de store omkostninger, der er forbundet med det. Ved at vælge HOPE håndtørrere, er du garanteret et bedre tørreresultatet, mindre forbrug af el og ikke mindst 5 års garanti.

Fordelene er mange

De nye håndtørrer er mere energieffektive end de traditionelle håndtørrere. Der bruges altså mindre energi samtidig med, at det går hurtigere end normalt. Derudover er det også muligt at investere i håndtørrere, der er lydsvage. Faktisk er det muligt at opnå en besparelse helt op til 95 % ved at udskifte papir håndklæder med disse nye energieffektive håndtørrere.

Som noget helt nyt er det nu også muligt at få dit logo eller et bestemt budskab på håndtørrerene, hvilket er en helt ny måde at tænke markedsføring på. Der er derfor meget mere at hente ved disse håndtørrere end blot økonomiske goder. Du kan dekorere toiletterne i din virksomhed, men du kan også få udbredt essentielle budskaber.

Forskellige muligheder

Der er selvfølgelig forskellige løsninger at vælge i mellem afhængigt af, hvilke ønsker og præferencer, du har. En af de populære på markedet er højhastigheds håndtørreren XLERATOR®, der bruger helt op til 80 % mindre energi end de traditionelle håndtørrer. Det betyder også, at den er tre gange så hurtig til at tørre end normalt.

Derudover er der den lydsvage håndtørrere fra URIMAT®, der har en tørretid på kun 10 sekunder og et lydniveau på blot 68 db, hvilket er meget lavere end normalt. Ved begge løsninger kan der regnes med en gennemsnitlig tilbagebetaling på kun 18 mdr.