Business

Har du altid gået og drømt om at bruge de lune sommeraftener på din helt egen terrasse?

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. august

Havefliser til enhver opgave

Kunne du tænke dig at invitere både venner og familie forbi til hyggeligt samvær på din nye og flotte terrasse? Så gælder det om at få arbejdshandskerne på og komme i gear. Første punkt på dagsordenen kan med fordel omhandle valget af havefliser.

Kombiner forskellige fliser og dan nyt design

Når man skal have lavet en terrasse til haven, så skal man først og fremmest vælge, hvilken type flise, man vil bruge. Flisevalget er ikke helt ubetydeligt, da det har stor betydning for det endelige resultat, både udseendemæssigt og arbejdsmæssigt. Nogle fliser er lettere lægge end andre, og her spiller især størrelsen ind. Større fliser kræver mindre vedligeholdelse på den lange bane, men de er også tungere, og nogle kræver endda ekstra udstyr til at løfte dem.

Vil man gerne have en meget simpel terrasse, så kan man nøjes med at vælge en enkelt type betonflise. Er man derimod på jagt efter et mere stilet design, så kan man med fordel anvende flere typer fliser, eller fliser i flere forskellige farver.

Skal du have bygget en ny terrasse, så kan du spare dig selv for en masse besvær ved at bruge kvadratiske havefliser.

Flisens tykkelse betyder meget

Når man skal vælge terrassefliser, så betyder flisens tykkelse også en del. Det er nemlig tykkelsen på flisen, der afgør, om den er bedre egnet til terrasser og stier, frem for indkørsler. De tynde fliser vil som oftest blive brugt i forbindelse med terrasser, da der ikke er store vægtkrav på en terrasse. Omvendt, vil man i stedet anvende de tykkere fliser til indkørsler, da der er større vægtkrav vedrørende køretøjer. Husker du på dette råd, så kan du spare dig selv for en masse besvær, da du ellers vil kunne risikere at købe for tunge og for dybe fliser.