Business

Køjesenge er en perfekt måde at optimere gulvpladsen i et rum, hvis du har børn, der skal dele sengepladser på et værelse.

Virksomhed

Parenthood.dk

Webside

https://parenthood.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. juni

Guide: Sådan udnytter du gulvpladsen med køjesenge

Det er en praktisk løsning, fordi køjesengen ofte fylder den samme bredde som en almindelig seng. Det vil sige, at køjesengen udnytter loftshøjden i et rum.

Brug gulvpladsen under køjesengen til opbevaring

Hvis du har et rum med få kvadratmeter, er det en god idé at vælge en køjeseng med skuffer. Det er en god måde at opbevare legetøj, sengelinned og lignende ting, som du gerne vil have mulighed for at opbevare og gemme væk.

Opbevaring under sengen er en rigtig god løsning, fordi du har nemt ved at finde tingene frem og let ved at gemme det væk igen. På den måde har du mere plads til andre møbler på værelset. Derfor er der mange sommerhuse, som indretter værelser med køjesenge, da det giver mere skabsplads og lignende møbler.

Hvis du mangler inspiration til køjesenge, kan du finde køjesenge til børn her, hvor der er gode mærker såsom FLEXA at vælge mellem. Blandt udvalget af køjesenge er det let at finde god kvalitet til fornuftige priser.

Få plads til børnenes legetøj

Når du indretter et børneværelse med køjesenge, får du mere gulvplads til at indrette værelset med hyggelige møbler og tekstiler. Køjesengen kan hurtigt få en fantastisk stemning ved at tilføje flagranker eller lyskæder. Det er med til at bløde det praktiske møbel op og giver en god stemning på værelset, hvor der er plads til, at børn er børn.

På gulvet kan du stille en kiste, opbevaringskurve eller æsker med legesager. Det gør det nemt for dit barn at finde legetøjet frem og rydde det pænt op igen, fordi det hele foregår i børnenes højde. Fordelen ved disse interiørting er, at det samtidigt pynter på værelset og giver værelset lidt personlig karakter.

Sovepladserne kan nemt gøres personlige ved at tilføje dit eget eller børnenes foretrukne sengelinned.

Hvad gør køjesenge så populære?

Køjesenge har længe været en populær og praktisk løsning. Det er især i sommerhuse og hjem med flere børn, hvor børnene er nødt til at dele værelse. Mange børn og voksne synes i øvrigt, at det er super hyggeligt at dele køjeseng.

Fordelen ved en køjeseng er, at man har hver sin soveplads. Det vil sige, at man ikke er nødt til at dele madras med en anden. Til gengæld har du alle fordelene ved, at du kan snakke med en, indtil du falder i søvn. Det giver en tryg nattesøvn.

Det gælder især søskende, der deler køjesengen. På den måde har barnet altid sin storebror eller storesøster i nærheden til at berolige og skabe tryghed i nattetimerne.

Parenthood.dk er det muligt at finde mere inspiration og gode tips til, hvordan du indretter børneværelset eller soveværelset med hyggelige møbler til gode priser.

Tænk langsigtet med dit valg af køjeseng

Mange køjesenge kan i dag forvandles til klassiske senge. Det vil sige, at når du ikke længere har behov for en køjeseng, kan du ændre modulerne, så det bliver til to senge.

Der findes også køjesenge, der kan ændres til sofasenge. Det er meget forskelligt fra producent til producent, men det er en god idé at tænke langsigtet. Hvor længe skal køjesengen bruges? Vil behovet for køjeseng ændres på et tidspunkt? Det er væsentligt at have disse overvejelser in mente, inden du køber en ny køjeseng.