Business

Er dit skrivebord på arbejdet sommetider klistret til i små, gule post-it-labels, fordi du har brug for at få skrevet ting ned?

Virksomhed

Exakt

Telefon

+45 9819 3533

E-mail

exakt@exakt.dk

Webside

https://www.exakt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. februar

Gør arbejdet lettere med whiteboard tavler

Eller er det svært til møder på arbejdspladsen at danne sig et samlet overblik, fordi alle noterer ned hver især?

Løsningen kan helt sikkert være at investere i whiteboard tavler på arbejdspladsen. De kan skabe struktur, give et bedre overblik og generelt være en god hjælp til alle medarbejdere i løbet af en arbejdsdag. Vi ser nærmere på nogle af fordelene ved whiteboard tavler her i artiklen.

Whiteboard tavler skaber overblik for alle

De populære whiteboard tavler ses på flere og flere arbejdspladser - og det er ikke tilfældigt. De kan være en stor hjælp for den enkelte medarbejder, som måske har brug for at få skrevet noget ned et andet sted end på en gul label, men det kan også være til gavn for mange under møder.

Når der skal dannes et samlet overblik over en eller flere opgaver til et møde, kan det være svært, hvis det ikke foregår i fællesskab. Nogle tager måske noter på en computer, men det giver ikke en fælles forståelse, for er I mon enige om, hvad der rent faktisk skal ske?

Er der i stedet en, der griber en pen og skriver det hele op på en eller flere whiteboard tavler, så kan alle følge med i, hvad der sker, og det giver alle ansatte fælles forståelse. Skulle der blive skrevet noget forkert på tavlen, er det tilmed nemt og hurtigt at viske ud. Arbejdspladsen slipper dermed også for at bruge tonsvis af papirer, notesblokke og labels.

Har i overvejet en planlægningstavle?

Hvis det griber om sig, og der bliver skrevet lidt for meget op på de forskellige whiteboard tavler, findes der et alternativ, I med fordel kan overveje - planlægningstavler.

Brug planlægningstavler i jeres hverdag, og oplev, hvordan hele arbejdsgangen bliver langt mere effektiviseret. Når alle kan se, hvad der skal ske, og hvornår det skal ske, bliver der arbejdet mere effektivt. Det kan i sidste ende være det, der bliver afgørende for, at I som virksomhed når de ønskede mål til tiden.

Så hvis I gerne vil skabe en bedre, positiv og mere overskuelig arbejdsproces på arbejdspladsen, så overvej, om det er blevet tid til at investere i whiteboard tavler eller planlægningstavler. I vil med sikkerhed mærke forskellen med det samme.