Business

Trænger stuen eller hjemmet til en makeover?

Virksomhed

Schiedel Isokern

Adresse

Industrivej 23, 7470 Karup J

Telefon

70 10 20 11

E-mail

salg@schiedel.dk

Webside

https://www.schiedel.com/dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. august

Giv dit hjem en makeover med en pejseindsats

En pejseindsats til det moderne hjem kan gøre alverden til forskel. En ting er, at den er dekorativ, noget andet er den hygge og stemning, en pejs skaber.

Nu tror du måske, at en pejs kræver en hel del at installere - men moderne pejseindsatser er faktisk nemme at få lavet. Også uden det behøver at være et større projekt, og faktisk kan du nemt få installeret en pejs uden at ændre synderligt på din nuværende bolig.

Giv hjemmet varme med en pejseindsats

En pejs behøver langt fra at være gammeldags, kedelig eller fuld af krummelurer og snirkler. I dag kan du få en moderne pejs med elegante linjer og funktionelt design, der passer perfekt ind i det moderne hjem, hvor denne type indretning er typisk.

Når det moderne, skandinaviske hjem typisk er præget af dæmpede farver, rene linjer og klare overflader, kan en pejs være med til at give den varme, der skal til for at skabe en hyggelig stemning.

Med en komplet løsning er sikkerheden i top - og du får det hele i en samlet pakke

Førhen var det et større projekt at få en pejs i hjemmet, da en pejs kræver ilt. Det betød, at man måtte bore i fundament og sokkel. Men i dag kan du med nye pejseindsatse helt undgå dette, da mange af dem har integreret luftkanal, og det samme gælder skorstene.

Der stilles dog stadig nogle krav til hvilket materiale, der må være om pejsen. Det er dog ikke et problem, hvis man vælger en komplet løsning inklusiv omramning og skorsten. På den måde kan du være sikker på, at sikkerheden er i top.

Skab hygge og varme i haven med en havepejs

En pejs kan være mindst lige så hyggeligt udenfor som indenfor. Har du en terrasse, du er glad for at bruge, eller vil du gerne skabe mere hygge i et hjørne af haven? Så kan det være en god løsning at investere i en havepejs. På den måde kan I langt bedre udnytte jeres have.

Levende ild skaber masser af hygge i haven, og samtidig kan det give varme, når duggen falder og det bliver køligt ud på aftenen om sommeren. Med en udendørs pejs til haven kan I således udnytte jeres have langt bedre, så I får det maksimale ud af jeres have.