Business

Frederikshavn Kommune må i den grad siges at være en god kommune at flytte til for børnefamilier.

Virksomhed

Nem Advokat

Adresse

Stationsparken 26.2, 2600 Glostrup

Telefon

70 20 41 61

E-mail

info@nemadvokat.dk

Webside

https://www.nemadvokat.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. december

Frederikshavn Kommune giver pasningsgaranti af børn

Kommunen har nemlig en såkaldt pasningsgaranti af børn. Det betyder, at alle børn i kommunen, som går i et dagtilbud, passes på ansvarlig vis – også selvom der er sygdom blandt institutionernes personale.

Står I som børnefamilie og overvejer at flytte til Frederikshavn, kan I gøre det med ro i maven. Udover de gode muligheder for børnefamilier, er der også mange andre gode grunde til at flytte til Frederikshavn. Fleksible transportmuligheder i form af tog, færge, lufthavn og samkørsel, masser af ledige jobs, fokus på klima, bæredygtighed og grøn omstilling, internationale begivenheder, kulturliv, strand og kyst – du får lidt af det hele.

Fleksible transportmuligheder og gode arbejdsmuligheder

Selvom Frederikshavn Kommune ligger højest nordpå i det danske land, betyder det ikke, at du bor langt fra det hele. De fleksible transportmuligheder gør det nemlig muligt for dig at nå det hele. Sejl med færgen til Oslo og Göteborg på den blå motorvej, som er det tredje mest befærdede stræde i verden.

Tag toget eller bussen, og kom hurtigt til Aalborg, Sæby, Frederikshavn, Skagen og mange flere destinationer. Nå motorvejen E45 i en fart, og ankom til Aalborg Lufthavn på blot 40 minutter. Mulighederne for at nå rundt omkring i Danmark og udlandet er altså mange. Dette er en stor fordel for dig, hvad end du skal på arbejde, på ferie eller underholdes i din fritid.

Frederikshavn Kommune er en kommune i naturskønne omgivelser, hvor der er fart på det maritime erhverv og turisme. Om du ønsker at arbejde i disse felter eller andre områder, er op til dig – men Nordjylland byder på tusindvis af ledige jobs. Er du faglært eller højtuddannet, er efterspørgslen især stor. Du skal derfor ikke bekymre dig om dine jobmuligheder, hvis du vælger at flytte til Frederikshavn Kommune.

1.216 boliger til salg i skrivende stund

I skrivende stund har Frederikshavn Kommune 1.216 boliger til salg. Dette giver dig et væld af muligheder – uanset om du ønsker at bo i Skagen, Frederikshavn, Sæby eller andre steder i kommunen. Priserne ligger fra 50.000 kroner og op til 20.000.000 kroner, hvilket betyder, at der er boliger til alle pengepunge. De forskellige ejendomstyper i kommunen tæller bl.a.:

- Villa

- Fritidshud

- Rækkehus

- Helårsgrund

- Villalejlighed

- Landejendom

- Ejerlejlighed

- Andelsbolig

- Fritidsgrund

Er du interesseret i et køb af bolig, er det en yderst god idé at tage kontakt til en boligadvokat. Boligadvokater hjælper dig med alt fra købsaftale til skøde og tinglysning. Du kan nemt finde en boligadvokat online. Der er ingen tvivl om, at boligadvokater fungerer som din juridiske stemme i købsprocessen, og denne stemme kan spare dig mange penge.

Du får professionel og uvildig rådgivning af boligadvokater. Det er kun dine interesser, der varetages, da boligadvokater ikke er provisionslønnede af sælgere, realkreditinstitutter, banker og lignende. Boligadvokater er derimod uafhængige, hvilket giver dig som køber en tryghed. Derfor er boligadvokater altså blandt de typer advokater, du uden tvivl bør kende til. Kontakt en boligadvokat allerede i dag, og hør mere om dine muligheder for at flytte til Frederikshavn Kommune.