Business

Vi elsker at indrette os og sætte vores personlige præg i hjemmet såvel som på arbejdspladsen. Det gælder både møbler, farver på væggene og andre stilistiske valg. Et stort element her er også gardiner.

Virksomhed

Farveland Butikken

Telefon

9842 1200

E-mail

kundeservice@boligtex.dk

Webside

https://www.farveland-butikken.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 17. oktober

For fulde gardiner

Erhvervsindretning og interiør er essentiel for, hvordan virksomheden fremstår. Man bestræber sig ofte på, at indretningen skal formidle virksomhedens identitet og værdier, ligesom at man gerne vil have, at hjemmets indretning skal afspejle vores personlige stil. Foruden dets åbenlyse funktion at skærme mod dagslys og omverdenen, udgør gardiner også et enormt dekorativt element inden for indretning.

Gardiner er del af helhedsindtrykket

Gardiner udgør en del af helheden af det æstetiske udtryk, og de bidrager med balance og atmosfære i lokalet. Men skal det være lamelgardiner med smukke rene linje, tidsløse plisségardiner, klassiske rullegardiner, elegante persienner eller udvendige screens?

Med disse funktions- og indretningsprodukter kan man skabe diverse udtryk. Man kan skabe et skandinavisk og stilrent udtryk gennem lyse farver og rene linjer; et mere industrielt udtryk gennem kølige farver og “hårde materialer” eller man kan formidle et mere hjemligt udtryk gennem varme toner og naturmaterialer.

Man kan også kombinere disse udtryk. Eksempelvis mørke trælameller der med sin naturlige struktur giver charme og den kølige farve fremmer det industrielle. Eller gå efter et anderledes æstetisk udtryk med butterfly gardiner, der kombinerer to klassikere ved at transformere sig fra persienne til plissé.

Drop bøvlet

Én ting er at indrette med planter, kunst og møblementer, men når det kommer til gardiner, står man overfor nogle andre udfordringer og overvejelser. Foruden at vælge en passende gardintype er her også spørgsmålet om, hvorvidt de skal være manuelle, eller om de skal agere mere moderne bekvemmelig gennem fjernstyring. Og hvordan med farver og hvilket æstetisk, personligt eller professionelt udtryk det giver? Her er også ofte tale om forskellige størrelse på vinduer og besværet med at måle dem korrekt op, for ikke at nævne selve installationen.

Drop besværet og book gardinbus, og få besøg af kompetente konsulenter hjemme hos jer eller på jeres arbejdsplads ganske gratis. Med i bussen er der en bred variation af materialer og farveprøver, således I kan kigge på det sammen og, afhængig af jeres behov og ønsker, nå frem til den bedste løsning. Så skal I hverken tænke på opmåling eller montering. Derved sparer I tid og sikrer jer professionel vejledning.