Business

Når man skal ud og skaffe nye samarbejdspartnere, så er det vigtigt, at man fremstår troværdig og pålidelig, så det er muligt at få et samarbejde op og køre.

Virksomhed

Bisnode

Adresse

Gyngemose Parkvej 50, 2869 Søborg

Telefon

70220410

E-mail

customercare@bisnode.dk

Webside

https://www.bisnode.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. februar

Flere virksomheder går konkurs

Der er hele tiden flere og flere virksomheder, som må dreje nøglen om, og der er indtil videre ikke noget, der tyder på, at det stopper lige foreløbigt. Sidste år var der i blot marts måned 585 virksomheder, der gik konkurs, hvilket er hele 113 mere end antallet af konkurser samme måned året før. Af denne årsag er der ligeledes ikke noget, der tyder på, at dette vil ændre sig i de kommende år.

Faktisk var der hele 6.300 virksomheder, der gik konkurs sidste år i Danmark, hvilket angiveligt kan skyldes, at den danske økonomi ikke har oplevet markante ændringer de seneste år, hvilket kan siges at have stor indflydelse på økonomien i de danske virksomheder.

Kreditværdigheden er vigtig

På grund af det store antal af konkursramte virksomheder i Danmark, som indtil videre stadig er støt stigende, er det vigtigt som virksomhed at have sin kreditværdighed i orden. Dette er især nødvendigt, eftersom at hele 23 % af eksisterende virksomheder ikke vil ende med at være kreditværdige dette år.

Som virksomhed kan det derfor være en enorm stor fordel at sørge for, at man fremstår pålidelig og troværdig over for andre virksomheder, da dette vil være med til at øge sandsynligheden for potentielle samarbejdspartnere på sigt.

De mange fordele ved kreditrating

Ved at benytte sig af Bisnodes kreditrating, er man som virksomhed sikret en kreditrating, hvor kvaliteten er i top. Udover egen indblik i virksomheden, så er en kreditrating også med til netop at sikre, at man fremstår særdeles troværdig og pålidelig over for andre virksomheder. Ved at de kan opnå indsigt i kreditværdigheden, har de mulighed for at se, at der ikke lægges skjul på noget, og at der ligeledes ikke vil forekomme økonomiske ulemper ved at opstarte et samarbejde.

Gennem en kreditrating opnås der et tydeligt billede af virksomhedens vækst, således potentielle samarbejdspartnere kan få en fornemmelse af, hvordan det går med virksomheden. Derudover viser en kreditrating også risikoen for konkurs og rentabilitet, hvilket i særdeleshed er informativt hvad angår troværdigheden.

Hvis virksomheden er nystartet, så er den synlige kreditrating også fordelagtig, da denne vil kunne vise, at virksomheden ikke har nogen betalingsanmærkninger.

Der er dermed ingen tvivl om, kreditvurderingen bør være i højsædet hos landets virksomheder, hvis de vil sikre sig et troværdigt ry. Den synlige kreditvurdering viser nemlig, at virksomheden er solid samt besidder en høj faglighed, hvilket er et værdifuldt redskab over for både samarbejdspartnere og kunder.