Business

Gennem de seneste år har Aalborg havnefront gennemgået en gennemgribende forvandling. Fra at bære præg af industri har det ændret sig til at være et pulserende byrum, der vrimler med kultur og urbanitet.

Virksomhed

Stella5

Telefon

25 58 00 01

E-mail

info@stella5.dk

Webside

https://stella5.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. april

Find lejligheder på Aalborg havnefront, der opfylder alle dine behov

Lejligheder på Aalborg havnefront er derfor blevet et yderst attraktivt sted at bo.

Find lejeboliger på Aalborg havnefront, og få nem adgang til det skønne byliv, der bugner med flotte butikker, caféer og gode restauranter. Når du igen trænger til ro, kan du hurtigt trække dig tilbage i din lejlighed.

Hvor stor en lejlighed drømmer du om at få?

Der findes et stort udvalg af lejligheder på Aalborg havnefront, og du kan helt sikkert finde den, der matcher dit behov.

Ønsker du 2, 3 eller 4 værelser? Eller ønsker du altan fremfor en lejlighed i stueplan? Du kan få lige præcis det, du ønsker.

Bo med udsigt til vandet - det er balsam for sjælen

Noget af det mest attraktive ved lejligheder på Aalborg havnefront er ikke nødvendigvis, at de er placeret midt i centrum. Den helt store fordel ved lejlighederne er uden tvivl den flotte udsigt. Læn dig tilbage i din sofa, og hav udsigt ud over Limfjordens vand.

Der er ikke noget så afstressende som at kunne se ud over vandet. Med en lejlighed på Aalborg havnefront er du derfor garanteret første parket til vandet, men også kun to minutters gang til alt det, hjertet kan begære af kulturliv.

Tag over broen, og slå dig ned i Rygaard park

Ønsker du lidt mere distance til storbyen, kan du blot bevæge dig en tur over broen, hvor Nørresundby ligger. Her er der rig mulighed for at erhverve en topmoderne lejlighed i Rygaard park ved Lindholm brygge.

Attraktive lejligheder i Rygaard park er placeret i naturskønne områder, som på samme tid ligger tæt på byens mange muligheder. Lejlighederne ved Rygaard park er nybyggede, og derfor er de indrettet efter moderne behov til en bolig. Du kan vælge at få en lejlighed med altan, eller du kan vælge at få en lejlighed i stueetagen med tilhørende have.

I Nørresundby får du den skønne natur og kort afstand til både Aalborg centrum, lufthavnen og Aalborg havnefront. Her er skønt at være.

Find den lejlighed, der dækker dine behov

Der er mange nyetablerede lejligheder - både på Aalborg havnefront og i Rygaard park. Du skal blot beslutte dig for, hvad der tiltaler dig bedst. Lettere bliver det ikke at leve i ren luksus.