Business

Franske Kerastase er et af de mest populære brands inden for luksus hårpleje, fordi Kerastase har formået at skabe hårprodukter, som favner bredden af de mange forskellige hårtyper, der findes.

Virksomhed

Smukkere.dk

E-mail

service@smukkere.dk

Webside

https://www.smukkere.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. marts

Få et smukkere hår med luksus hårpleje fra Kerastase

Kerastase har udviklet deres produkter ud fra formler, som alle er med til at give forbrugeren en oplevelse af luksuspleje, stærkt og smukt hår. Har du en sensibel hovedbund, tyndt og fint hår, tørt hår, langt hår eller krøllet hår, så har Kerastase udviklet unikke produkter til lige præcis din hårtype.

En miniguide: den rigtige hårpleje til din hårtype

Vi frygter alle den dag, fordi den vil jagte os resten af dagen – dagen hvor vi har en dårlig hår dag. Ved at læse denne miniguide, får du en række tips til, hvordan du bedst plejer dit hår med målrettede produkter, der fokuserer på din hårtype, og som måske kan hjælpe dig med at definere din hårtype:

1. Krøllet og kraftigt: Overordnet set kræver krøllet hår rigtig meget fugt, fordi hårtypen er mere tør end for eksempel fint hår. Du skal derfor gå efter en mild og fugtgivende shampoo, som ikke tørrer dit hår ud, men som samtidigt renser håret og hovedbunden. Du bør altid tilføre en balsam efterfølgende, som er med til at gøre dit hår dejlig blødt.

2. Fald og rimelig kraftigt hår: Ét af de bedst råd til at undgå filtring med denne type hår er at føntørre håret. Føntørring har dog den store ulempe, at det slider enormt meget på håret, hvilket selvfølgelig kræver pleje i form fugtgivende og reparerende produkter.

3. Glat og fint hår: Volumen er ofte en mangel for personer med glat og fint hår, hvilket kan betyde, at håret falder sammen. Derfor skal du kigge efter produkter med volumen i, og du må modsat de andre produkter gerne vaske dit hår dagligt, da det øger den naturlige fylde.

Hvis du står og mangler nogle produkter til din hårtype, så har du mulighed for at finde et stort udvalg af Kerastase og andre lækre produkter til lige netop din hårtype ved at klikke her.