Business

Elsker du også at være udenfor på din dejlige træterrasse? Så bør du også altid sørge for, at din står flot og ikke er beskidt.

Virksomhed

Nanostone

Telefon

42 36 66 66

E-mail

info@nanostone.dk

Webside

https://www.nanostone.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. august

Få en skinnende træterrasse i Frederikshavn

Hvis din træterrasse er begyndt at blive mørk og grøn i træet, så vil det være en rigtig god idé at gøre noget ved problemet. Dette er nemlig typisk et tegn på, at din træterrasse er blevet befængt af alger. Dette kan ses med det samme, da det efterlades i overfladen, og den kommer derfor hurtigt til at se beskidt og kedelig ud.

Undgå en glat træterrasse

En beskidt træterrasse er ikke speciel imødekommende, og det er derfor ikke så behageligt for din familie, eller hvis du inviterer gæster over at være på træterrassen. Det kan tilmed også være farligt at opholde sig på den, da den kan blive utrolig glat, hvis algerne får regn eller fugt. Det er ofte hørt, at der er flere personer, som er væltet i deres have og slået sig alvorligt. Dette hænder også ofte på en algebefængt træterrasse.

Det er vigtigt, at du få fjernet algerne, da denne beskidte belægning kan holde fugt og sprede sig utrolig hurtigt. Du bør derfor altid være opmærksom på, hvornår det er tid til at få rensnings af din træterrasse. Læs mere omkring rensning af træterrasser her.

Få professionelle til at udføre arbejdet

Hvis du har besluttet dig for at få en rensning af din træterrasse, så er du allerede godt på vej mod en skinnende træterrasse igen. Nu skal du blot beslutte dig for, hvordan det skal gøres. Her er det en rigtig god idé at gå med professionelle, der har mange års erfaring med at rense træterrasser.

Hvis du forsøger at gøre det selv, så kan det ende med, at du ikke får det gjort grundigt nok. Det kan også i værste tilfælde ende med at skade din træterrasse, så den bliver i værre stand, end før du begyndte på at rense den.

Hos Nanostone får du en professionel service, hvor din træterrasse vil blive behandlet og renset, så den ser ny ud. Nanostone har mere end 10 års erfaring, når det kommer til rensning af træterrasser, så du er sikker på, at den er i gode hænder. Den vil blive behandlet med Nanostones professionelle produkter, der er blevet testet grundigt.

Nanostones produkter kan effektivt og nænsomt fjerne alle de uønskede alger. Træterrassen vil roligt suge algefjerneren uden at efterlade mærker. Det er derudover også yderst positivt, at du får en garanti på udførelsen, så du ikke behøver at skulle teste en masse produkter selv. Du kan derfor se frem til at få den flotte farve tilbage i træet.