Business

Driver du en virksomhed, gør du klogt i at sikre dine lokaler med en eller flere erhvervsalarmer.

Virksomhed

Sikring Nord

Adresse

Havnen 16, 9300 Sæby

Telefon

72 118 128

E-mail

info@sikring-nord.dk

Webside

https://sikringnord.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. september

Erhvervsalarmer: Hvad skal de kunne?

En alarm kan ikke alene forebygge indbrud, men den kan også give lyd, hvis der opstår brand, vandskade eller andet. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan sikre dig mod ved hjælp af erhvervsalarmer.

Gør det besværligt for indbrudstyvene

Der findes et stort udvalg af erhvervsalarmer, og langt de fleste har til formål at sikre erhvervslokaler mod indbrud. Hvad enten du driver en butik, har et veludstyret værksted eller står i spidsen for et kontor, vil der altid være værdier, som indbrudstyve gerne vil have fingrene i. En erhvervsalarm, der sikrer dine erhvervslokaler, har ikke alene en forebyggende effekt på indbrud, men går alarmen, mens tyven er ved at bryde ind, kan du være sikker på, at han eller hun hurtigt får benene på nakken og skynder sig at forlade stedet.

Brandalarm, der giver lyd i tide

Det er heldigvis ikke hverdagskost, at der opstår brand i dine bygninger. Men er uheldet ude, er det afgørende, at der bliver slået alarm med det samme, og at branden bliver opdaget så hurtigt som muligt. Med en brandalarm kan en begyndende brand blive opdaget tidligt og inden, den for alvor bryder løs. Det kan både nedsætte alvorlige brandskader i dine lokaler, men også på de mennesker, der opholder sig på stedet.

Du kan få flere forskellige slags brandalarmer, og du gør klogt i at vælge en, der automatisk sender besked til brandvæsnet, hvis der er fare på færde. Har du en brandalarm i dine erhvervslokaler, nedsætter du brandrisikoen i din bygning, og det resulterer i en lavere forsikringspræmie. Det er jo også værd at tage med, ikke?

Overvågning af dine bygninger

Der er meget snak om overvågning i disse tider, men vi kommer ikke uden om, at det kan være smart i flere tilfælde, når du driver en virksomhed. Du kan få erhvervsalarmer, der indebærer både udendørs og indendørs kameraovervågning, og det kan ikke alene være med til at øge sikkerheden i tilfælde af indbrud, men det kan for eksempel også hjælpe dig med at få syn for sagen i tilfælde af, at du oplever meget svind i din butik.

Når du skal have installeret erhvervsalarmer i dine lokaler, vil det altid være en god ide at investere i en samlet løsning, der giver dig præcis den sikkerhed, du ønsker.