Business

Velkommen indenfor hos BoligTex Farver & Interiør, hvor du kan hente inspiration og spændende idéer, når dit hjem skal have en stor eller lille makeover.

Virksomhed

BoligTex Farver & Interiør

Adresse

Suderbovej 2, 9900 Frederikshavn

Telefon

98 42 12 00

E-mail

kundeservice@boligtex.dk

Webside

https://www.farveland-butikken.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

En verden af farver og designs – til private og erhverv

BoligTex Farver & Interiør er en ny spiller på den nordjyske hjemmebane, men folkene bag er ikke nye i branchen. Vi har masser af erfaring at trække på, når det handler om at presse leverandørerne til at give os den bedste pris, så vi også kan tilbyde dig de bedste produkter billigst muligt.

Det kommer selvfølgelig også dig til gode som kunde, at medarbejderne kender alt til farver og farvesammensætning, og samtidigt kan hjælpe dig med valget af flotte gardiner, plisségardiner, lamelgardiner, rullegardiner, markise og meget mere.

Vi sætter en ære i at hjælpe dig, uanset om det handler om at vælge de rigtige farver og den bedste maling til projektet, eller hvordan du skaber den rigtige effekt med changerende farver på væggen i stuen.

Indehaver Thomas Bang Johst

BoligTex Farver & Interiør handler både med gør det selv-entusiasterne og de professionelle håndværkere.

Kig indenfor i vores butik i Frederikshavn og Brønderslev eller på www.boligtex.dk og oplev vores inspirerende verden af farver og designs.

Da vi handler engros med håndværkerne, åbner vi allerede klokken syv om morgenen på hverdage og åbent til kl. 17.30. Lørdage åbent kl. 9.00-kl.13.00.