Business

Kender du en, der elsker gin? Og er denne persons fødselsdag tilfældigvis lige om hjørnet, og synes du efterhånden det er ved at blive en smule forudsigeligt altid at købe en flaske gin i gave?

Virksomhed

GaveAvisen.dk

Telefon

22419981

E-mail

kontakt@gaveavisen.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 4. maj

En nøje udvalgt oplevelsesgave

Hvis du gerne vil holde dig indenfor rammen af gin-universet, når nu det er det, personen så godt kan lide, men du samtidig gerne vil give en lidt anderledes gave, så du ikke er afsløret, allerede inden gaven bliver pakket op, så får du herunder et bud på den perfekte gave til ham eller hende, der elsker gin.

Gaven der med garanti vil falde i god jord

Ginsmagning er to-i-en gaven. Her får modtageren nemlig en oplevelse samt en masse god gin. Selve oplevelse består i at smage på en masse forskellig gin, samt at blive klogere på de forskellige og måske endda udvide sit kendskab til gin-universet.

Som afsender af en gave går man aldrig galt i byen med en oplevelsesgave, som er nøje tiltænkt til modtageren. Ginsmagning er den perfekte oplevelse til ham eller hende, der har en særlig interesse for gin, eller som bare godt kan lide at nyde en god gin.

Hvis man elsker gin, så bliver man nok aldrig træt af at få en god gin i fødselsdagsgave, men som afsender af gaven kan det hurtigt blive lidt ensformigt at komme med en lignende gave hvert år. Hvis du gerne vil give en anderledes gave, til ham eller hende som sætter pris på en god gin, så har du mulighed for at give den ultimative gave, hvor du ovenikøbet slår to fluer med et smæk.

Ginnens renæssance

Rigtig mange danskere har de seneste år fået øjnene op for gin. Gin har fået en form for renæssance, som har gjort at flere og flere er begyndt at interesse sig for gin. Når man interesserer sig for noget, så går man naturligvis også op i kvaliteten af det, og at interessere sig for gin er ingen undtagelse.

At interessere sig for gin er en hobby, hvor aldersfordelingen af personer der interesserer sig for dette, spænder bredt. Derfor er ginsmagning også den perfekte gave til ham eller hende, der lige har fået øjnene op for gin, og som gerne vil udvide sit kendskab hertil, og måske blive klogere på hvilke gin, man foretrækker frem for andre.

Når man kommer til ginsmagning, kan man være sikker på, at der er fokus på kvaliteten. Gin især har en meget genkendelig smag, men i og med at interessen for gin har vokset sig større og større, så er der også kommet langt flere varianter på markedet, og dermed også større variation i kvaliteten af gin. Til ginsmagning bliver der serveret kvalitets-gin, og man får samtidig en masse gode tips til, hvordan man kan servere gin, uden at det behøver at være de sædvanlige Gin & Tonic eller Gin Hass.