Business

Få hjælp med malerarbejdet fra din lokale maler. Få malet og klargjort dit skib til næste sæson. Få råd og vejledning til valg af skibsmaling

Virksomhed

Malerfirma BHJ & Håndværk

Adresse

Nordvestkajen 35, 9850 Hirtshals

Webside

http://www.bhjcoating.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. marts

Din lokale maler på land og til vands

Står du og er i gang med klargøringen af dit skib til sejlsæsonen starter igen, så ved du nok, at det er lidt af et arbejde at skulle male skibet. Heldigvis findes der råd at hente. Hos BHJ coating – dit lokale malerfirma, hjælper de dig gerne med at få malet dit skib. Uanset om skibet er på land eller til vands, og uanset skibets størrelse, hjælper de dig og udfører arbejdet på bedste vis.

Besøg butikken

Er du selv gået i krig med malerarbejdet, kræver det en del forskellige materialer, og vil du opnå det bedste resultat, kræver det også en god viden om skibsmaling. Mangler du materialer, kan du besøge deres lokale malerbutik i Hirtshals og finde de ting, du skal bruge. De sælger alt i skibsmaling, sæbeprodukter, gummitøj og meget mere. Du vil opleve en hyggelig, lokal atmosfære, når du træder ind i butikken, og de hjælper dig gerne med råd og vejledning til at finde de bedste materialer til dit projekt.

Det sikre valg til klargørelsen af dit skib

Hvis du vælger at lade BHJ coating om arbejdet med at male dit skib, kan du være helt sikker på, at det bliver udført på bedste vis og med den største grundighed. Før de påbegynder malerarbejdet, sørger de for, at skibet er både rengjort og sandblæst, så de har det bedste grundlag for et godt og holdbart resultat. De holder sig altid opdaterede, så de har det nyeste og bedste udstyr og bruger den mest hensigtsmæssige maling.

De gør en dyd ud af at hjælpe hvor der er brug for det – og de hjælper både lokale og virksomheder med alle slags skibsprojekter.