Business

Diamantboring sætter bogstaveligt talt hårdt mod hårdt - og det garanterer resultater.

Virksomhed

Diamantxperten

Telefon

+45 60 65 38 00

E-mail

info@diamantexperten.dk

Webside

https://diamantxperten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. januar

Diamantboring på Sjælland - derfor er diamantboring den ultimative løsning

Diamanter inden for industrien er måske knap så glamourøst som dem, der pryder i halskæder og smykker, men det er derimod effektivt og præcist.

Diamanter er det stærkeste materiale, og derfor gør det det muligt at bore igennem selv de hårdeste materialer. Arbejdet tilbydes landet over, uanset om det er diamantboring på Sjælland eller i Jylland.

Hvornår er det aktuelt at anvende diamantboring?

Diamantboring er særligt aktuelt, når almindelige boringer eller boremaskiner simpelthen ikke er effektive nok, eller hvis man vurderer, at det vil gå ud over præcisionen. Her kan et diamantbor præcist og effektivt bore sig igennem de hårdeste materialer såsom boring igennem beton eller jern.

Med diamantboring kan man udføre et meget præcist stykke arbejde, og derudover er en af fordelene ved diamantboring, at der sker et minimum af tilsmudsning, hvilket ved nogle opgaver kan være relevant.

Hvad er diamantboring?

Diamantboring bruges, når der skal laves en meget præcis boring gennem eksempelvis gulve, lofter eller vægge. Det vil typisk tages i brug, når der skal bores huller til ventilation, kabelføring, ledninger, trappeskakter eller nye rørføringer.

Diamantboring blev udviklet og forfinet som metode i 1960’erne. Dengang brugte man dog bor og klinger, som var udstyret med kunstige diamanter, hvilket stadig anvendes i dag. I industrien anvendes dog også det, man kalder for diamanter med fejl. Disse diamanter er blevet frasorteret, fordi de har for mange fejl til at være anvendelige som smykker og lignende.

Præcis og uden rystelser

Når man bruger et diamantbor, forekommer der næsten ingen rystelser. Man slipper derfor for vibrationer, som kan være til gene, når der skal udføres opgaver på sygehuse, plejehjem, skoler og andre institutioner, hvor det kræves, at der tages hensyn.

Fordele ved diamantboring

Der er mange fordele ved at arbejde med diamantboring, da man let og præcist kan trænge gennem de hårdeste materialer, herunder:

- Beton

- Asfalt

- Jern

- Sten

- Granit

- Fliser

Samtidig er der de fordele, at boringen er ekstrem præcis, man undgår at ødelægge mere af den mur eller overflade, der skal bores igennem, mens der samtidig er færre støjgener end ved traditionel hugning.

Hvad bruger man ellers diamanter til i industrien?

Udover at diamanter bruges til diamantboring, bruges de også til wireskæring. Hvis du er på udkig efter Wireskæring i København, Aarhus eller den resterende del af landet, finder du let en fagmand, der tilbyder netop dette.

Wireskæring kan udføres med diamanter, hvilket gør det muligt at kunne skære i vægge med mere end 70 centimeters tykkelse.