Business

Sover du ikke godt om natten, er det meget sandsynligt, at du har brug for en ny madras.

Virksomhed

Bedre Nætter ApS

Adresse

Ansvej 29, 8620 Kjellerup

Telefon

78 75 00 77

E-mail

Kontakt@bedrenaetter.dk

Webside

https://www.bedrenaetter.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. februar

Dette skal du være opmærksom på, når du køber din nye madras

Selvom en madras kan være dyr, er den en vigtig investering i din søvnkvalitet og i sidste ende din livskvalitet. For at hjælpe dig med at finde frem til den helt rette madras, får du her et par gode til, hvad du bør være opmærksom på, når du køber din nye madras.

Tag højde for din krop

Når du leder efter din nye madras er det utrolig vigtigt at tage højde for din krop. Særligt din kropsvægt er med til at afgøre, om du skal have en hård eller blød madras.

Uanset hvad skal din rygsøjle kunne ligge helt vandret med madrassen. Når du ligger på ryggen, skal der ikke være for meget luft mellem madrassen og din lænd, men du skal alligevel kunne føre din hånd ind under lænden uden større problemer. Når du ligger på siden skal du kunne synke ned i madrassen, så taljen rører madrassen. Igen skal du dog kunne føre ind hånd ind mellem taljen og madrassen. Afprøv altid madrasserne flittigt, når du er på udkig, så du er sikker på at få den helt rigtig med hjem.

Forskellige typer madrasser passer til forskellige mennesker

Der er mange forskellige typer madrasser på markedet, hvor skummadrasser, boxmadrasser og springmadrasser er blandt de mest populære. Her handler det mest om personlig præference, da alle madrasserne kan fås i forskellige hårdhedsgrader, kvaliteter og prisklasser.

Fordelen ved en skummadras er dens lave pris og gode støtte til kroppen, hvor springmadrassen derimod har en god fasthed og nemt kan vendes. Boxmadrassen har en kraftig bundfjeder og en blød fjeder med naturskum øverst, som giver god komfort. Find topmadrasser her og find ud af om din nuværende skal udskiftes.

En ny madras holder ikke evigt

En god seng kan holde i mange år, men den har alligevel en begrænset levetid. Strukturerne, der sørger for at give den rette mængde støtte til kroppen, slides ned med tiden, hvorfor det er vigtigt at skifte den ud, når den er nedslidt.

Madrasser holder som regel i cirka 10 år, hvis du passer godt på den. For at forlængemadrassens levetid, skal du huske at lufte madrassen ofte og sørge for ikke at tildække den, når den ikke bruges. På den måde kan den kan tørre helt og komme af med fugten, der sidder i den. Sørg også for, at madrassen får luft nedefra og altså ikke ligger på en underlag, hvor fugten ikke kan komme ud.