Business

Filt er et helt essentielt materiale inden for håndarbejde. Det er utroligt velegnet til klippeprojekter og syning.

Virksomhed

Rito

Adresse

Gyrovej 1, 7800 Skive

Telefon

+45 71 99 98 44

E-mail

info@rito.dk

Webside

https://rito.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. maj

Det kan du lave af filt

Måske forbinder du mest filt med julenisser og andre dekorationer til højtiderne, men filt er faktisk mere end det. Filtens tætte struktur gør det oplagt til nøgleringe, tasker og meget mere. Se udvalget af filt hos Rito, der udbyder det i en masse smukke farver.

Idéer til dit næste filtprojekt

Hvis du ikke har arbejdet med filt før, har du måske brug for noget inspiration til, hvad du kan lave af det. Heldigvis er der et utal af muligheder med det skønne materiale. Du kan for eksempel kaste dig ud i følgende kreative projekter:

- Opbevaringskurve

- Covers til iPhone, tablet og så videre

- Vedhæng til nøgleringe

- Hjemmesko

- Pyntegenstande og dekorationer

Det er virkelig kun fantasien, der sætter grænser for, hvad filten kan bruges til. Det er et materiale, som er rigtig nemt at arbejde med, og derfor kan alle være med.

Kæmpe udvalg af filt

Filt er et materiale, som på trods af sin lækre kvalitet ikke koster ret meget. Hos Rito er der filt i nærmest alle tænkelige farver, og der er også filt med print i mønstre eller motiver. Hvis du skal bruge filt til dit næste kreative projekt, går du derfor med garanti ikke galt i byen hos Rito.

Hvis du gerne vil have flere forskellige farver filt, men kun en lille mængde af hver, vil det glæde dig, at du kan få en pakke med 10 små ark filt i forskellige farver. Det er oplagt, hvis du vil lave mindre projekter – for eksempel påskedekorationer eller lignende.

Hvis du skal bruge en større mængde filt i samme farve, kan du selvfølgelig også købe filtruller, hvor du får i metervis. Hos Rito er der mængderabat, så jo mere du køber, jo mere vil du spare.