Business

Mange ønsker at renovere i hjemmet, men det kræver det rigtige værktøj og udstyr

Virksomhed

BoligTex Farver & Interiør

Adresse

Suderbovej 2, 9900 Frederikshavn

Telefon

98 42 12 00

E-mail

kundeservice@boligtex.dk

Webside

https://www.farveland-butikken.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. april

Det er blevet sæson for renovering

Foråret har for alvor meldt sin ankomst, og det betyder også, at flere og flere danskere begiver sig udenfor. Her er det især hjemmet og haven, som er det helt store tiltrækningspunkt, eftersom rigtig mange nyder at vedligeholde deres hjem og omgivelser på bedst mulig vis. Der findes nemlig næppe noget bedre end et hus og en have, der fremstår så pænt som overhovedet muligt.

Mange påbegynder større renoveringsprojekter i denne tid, hvor foråret og solen er kommet på banen, og det betyder også et øget fokus på værktøj og udstyr, der rent faktisk er altafgørende for en succesfuld renovering. Det er nemlig ikke nogen nyhed, at det forkerte værktøj og forkert brug af det, danner grundlag for en hel del ulykker i hjemmet.

Der sker mange ulykker

Det kan være svært at tro på, at mindre renoveringsprojekter og havearbejde i hjemmet kan kategoriseres som værende farligt, men det er faktisk et sted, hvor der sker en hel del ulykker hvert eneste år.

Oftest skyldes disse ulykker, at der bliver brugt forkert værktøj og redskaber, og at de ikke bliver benyttet på korrekt vis - noget, som angiveligt kan skyldes brugernes uvished om det korrekte værktøj.

Det forholder sig faktisk sådan, at der sker flere tusinder af ulykker i hjemmet med værktøj, som umiddelbart ikke er af faretruende karakter. Sidste år skete der blandt andet 12.560 ulykker, hvor en stige var involveret. Der skete 10.420 ulykker på grund af en vinkelsliber og 6940 ulykker på grund af en hobbykniv - og dette er blot tre ud af mange eksempler på mislykkede renoveringsprojekter i hjemmet.

Vælg det rigtige værktøj

Ovenstående eksempler på ulykker i hjemmet sætter en stor og fed streg under vigtigheden i, at man benytter det rigtige og det bedste værktøj såsom eksempelvis elværktøj, når man begiver sig ud i selv at skulle renovere i hjemmet. Det kan nemlig både betyde, at man undgår arbejdsulykker og farlige situationer, men det er også altafgørende for, at man er sikret det bedste og flotteste resultat.

Der sker eksempelvis mange ulykker årligt, hvor søm er involveret. For at undgå dette, er det nødvendigt med det helt rigtige udstyr til boring og skruning, så man på den sikreste og bedste måde kan slå søm i det projekt, man er i gang med.

Skal der derimod foretages en savning af brædder til eksempelvis et nyt skur, er det fordelagtigt at benytte en bordrundsav, da dette ligeledes er en garanti for et flot og sikkert resultat.

Der findes mange forskellige slags værktøj, som kan benytte i haven eller til et renoveringsprojekt i hjemmet, og de er alle sammen værd at overveje nøje, da de kan have stor betydning for et succesfuldt arbejde.