Business

Har du mistet et familiemedlem eller en nær bekendt, og skal stå for de praktiske opgaver, som medfølger et dødsfald?

Virksomhed

Min afsked

Adresse

Skrågade 4, 9400 Nørresundby

Telefon

26 44 02 41

E-mail

Else@minafsked.dk

Webside

https://minafsked.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. juni

Den rette bedemand kan gøre underværker

Så kan du med fordel få hjælp af en bedemand, som overtager en række af de praktiske opgaver, hvilket letter en stor byrde fra dine skuldre. Bedemandens opgaver indebærer både transport af afdøde til og fra ceremonien, iklædning af afdøde samt kontakt til eksterne partnere som præst og blomsterforhandler m.v.

I denne artikel finder du nogle gode råd til, hvordan du finder den rette bedemand til at hjælpe dig, og andre pårørende, med de praktiske opgaver efter et dødsfald.

Gå efter mavefornemmelsen

Når du skal vælge bedemand, er der selvfølgelig en række elementer, som spiller ind. En af de vigtigste elementer er dog din egen mavefornemmelse. Føler du dig tryg ved bedemanden, og er der en god kemi mellem jer? Dette er spørgsmål, som er yderst essentielle, når du skal vælge bedemand. Får du en bedemand, som du føler dig tryg ved og stoler på, så vil samarbejdet med den givne bedemand sandsynligvis være af en positiv karakter.

Mærk derfor efter, hvis du har talt med flere bedemænd, og gå efter din mavefornemmelse, når du skal vælge. Det går sjældent galt, hvis kemien er god fra en start.

Udtalelser fra tidligere kunder

Er du i tvivl om, hvilken bedemand du skal vælge, så kan du med fordel finde anmeldelser fra tidligere kunder, som beskriver forløbet på godt og ondt. På den måde kan du få information om den givne bedemands tilgang, hvor du både kan læse om positive elementer men også de mindre gode elementer.

Du kan ofte finde disse anmeldelser på bedemandens facebookside, hjemmeside eller sider som Trustpilot.

Din bedemand i Aalborg

Mangler du en bedemand i Skørping, så er Min Afsked det oplagte valg. Min Afsked har flere års erfaring i bedemandsbranchen og har en professionel og empatisk tilgang til deres arbejde. Hos Min Afsked finder du en bedemand, som fungerer som en solid og essentiel samarbejdspartner, hvis du har mistet et nært familiemedlem eller en bekendt.