Business

Det kan være svært at holde styr på alt fra gamle regnskaber til nye faktura, der bliver ved med at komme ind med posten. Ikke blot er regnskabsafdelingen i et firma en afdeling, der kræver, at man har tungen lige i munden. Det er også et felt, der er meget tidskrævende, hvis ikke man er vant til at sidde med det mellem hænderne.

Virksomhed

Bogfoering.dk Aalborg

Adresse

Danalien 1, 1. sal, 9000 Aalborg C

Telefon

42 14 81 52

E-mail

aalborg@bogfoering.dk

Webside

https://bogfoering.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. november

De online bogholdere nyder godt af den digitale tidsalder

Der er heldigvis assistance at hente i dag, da der kommer flere og flere digitale bogholdere, som gør det hele nemmere.

Blandt andet har virksomheder som Bogfoering.dk i Aalborg ekspertise inden for bogføring i alverdens firmaer, og er klar til at rykke ud, hvor der er brug for hjælp med et par ekstra hænder til bogføringen. Lignende digitaliserede firmaer som disse stiger i popularitet blandt Danmarks virksomheder.

Erfaren arbejdskraft

De bogholdere der er til hjælp og rådighed i Aalborg, har alle erfaring som freelancere inden for bogføring. Dermed sikres der, at bogførerende ved, hvad de laver og er garvede med mange forskellige former for arbejde inden for feltet.

Ydermere er de ansatte bogførere opdaterede med nyeste viden og teknologi inden for bogføringen. Det vil sige, at bogførerne er oplært inden for de digitale muligheder for bogføring, som kan gøre bogføringen både simplere og hurtigere. På den måde kan der nås mere inden for en given tidsramme, end ved den gammeldags form for bogføring, hvor alt bliver noteret i hånden.

Bogførerens arbejdsopgaver på virksomhedens præmisser

Naturligvis vil der være nogle opgaver, man som firma tænker, der kan klares uden en bogfører. Dog indebærer bogføring langt mere end blot betaling af regninger.

Som bogfører arbejdes der også med de mere komplicerede, dog uhyre vigtige, opgaver. Dette kan være ting som som indberetning af moms, diverse kontoafstemninger, samt indsendelse af lovpligtige oplysninger, som Danmarks Statistik skal modtage. Alle disse ting kan desværre nogle gange glemmes af visse virksomheder, men er enormt vigtige at have med i sin bogføring.

Bogførerne er villige til at benytte de regnskabsprogrammer, firmaerne bruger i forvejen. På den måde sker der ikke et stort skift i regnskabet, udover at bogføringen bliver effektiviseret med en professionel bogfører.

Digitaliseret bogføring til dig

Hvis ønsket, er der garanteret en digitaliseret bogføring, som skal gøre overblikket over regnskabet en del del nemmere. Med en digitaliseret bogføring, bliver alle dokumenter, regninger, kvitteringer osv. samlet digitalt, så man som virksomhed slipper for at ligge inde med alverdens papirer, der kan være svære at holde styr på.

Med en digitaliseret bogføring kan man blot tage et billede af diverse bilag og kvitteringer, som derefter kan uploades digitalt.

Til den digitale bogføring hører en app, så man altid har det fulde overblik af regnskabet lige ved hånden. Gennem app’en kan lederen, eller en regnskabsansvarlig medarbejder, også godkendte eventuelle bilag, hvor dette er nødvendigt.

Hvis man som virksomhed ikke ønsker at omstille hele regnskabet til digitalt indhold, kan der sagtens arbejdes videre med den gammeldags bogføring. Digitaliseringen af bogføring er blot et godt tip, hvis man ønsker en tidsbesparende bogføring i længden.